PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Liyu noviteti za potrebe različitih segmenata industrije

Kompanija Liyu International nije propustila priliku da na drupi 2024 predstavi najnovija dostignuća u digitalnoj štampi i tehnologiji završne obrade. Pokazali su rešenja za različite potrebe u sektorima kao što su, između ostalog, signage, tekstil i ambalaža.

U intervjuu za Print Report, predstavio ih je g. Hrvoje Javor, direktor kompanije NVM Graphic Solutions, koja donosi Liyu rešenja na naše tržište. Kako nam je rekao, sva predstavljena rešenja postavljaju nove standarde u pogledu kvaliteta, performansi i produktivnosti.
Posetiocima je svakako bio privlačan potpuno novi roll-to-roll štampač za tekstil FH Tekstil širine 3,2 m. To je vrhunski robustan štampač sa čitavim nizom tehničkih inovacija i patenata koji donose kvalitet i produktivnost, kao što su inovativna rešenja u procesu fiksiranja. Brzina je do 200m2/h, sa rezolucijom od 2880dpi, a Liyu trenutno sprovodi beta testiranje.

Što se flatbed štampača tiče, KCXL+3020 je predstavljen u formatu 2x3m u maksimalnoj konfiguraciji, sa 32 glave štampača u 6 redova. Iz kompanije Liyu kažu da sa ovim modelom imaju najbrži i najkvalitetniji pravi flatbed štampač na tržištu.
Oni su predstavili Q-Cut CNC, što je nova generacija ravnih rezača sa novim dizajnom i nizom tehničkih poboljšanja, ali i u pogledu upotrebe mašine od strane operatera.

Na štandu je bilo moguće videti već dobro poznat i na našem tržištu dobro prihvaćen hibridni štampač Q3 Hibrid – štampač širine 3,2 m u maksimalnoj konfiguraciji.
Međutim, kao svojevrsna poslastica za naše tržište, g. Javor je istakao X-line Hybrid – entry-level hibridni štampač širine 2,1 m.
Više o Liyu rešenjima pogledajte u Print Report-u koji je dostupan na YouTube kanalu Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content