Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital Grupa zasjala na Grafimi u Beogradu te Danu otvorenih vrata u Zagrebu

Fortuna Digital Grupa od 18. do 20. rujna sudjelovala je na sajmu Grafima u Beogradu, 44. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije. Grafima svake godine okuplja najjače igrače iz branše koji nerijetko, baš ovom prigodom, predstavljaju svoje novitete tržištu

Fortuna Digital Grupa demo i prezentacije radila je na modelima: HP Latex 630W i 800W, Summa Cut D140FX, Widlaser S1000 te premijerno na DGI Presto, printeru za dotisak ambalaže srednjih i manjih naklada.
Strojevi su radili cijelo vrijeme sajma te okupili velik broj znatiželjnika. DGI Presto tom je prilikom prvi put predstavljen u regiji i očekivano bio atrakcija sajma privukavši ogroman interes posjetitelja.
O DGI Presto modelu već smo pisali nakon premijere u Zagrebu, na Danu otvorenih vrata u travnju ove godine. Detaljnije možete pročitati na linku.

Felix Gluer Corner u sklopu Fortunina štanda također je bio zanimljiv posjetiteljima Grafime. U njemu je stručnjak iz Felix Gluera prezentirao modele ljepilica zainteresiranim posjetiteljima.
Sadržaj i novitete svog bogatog portfelja FD Grupa ovog puta je odlučila predstaviti na velikom video wallu. Ovaj vid prezentacije novi je koncept na kojem je svaki brend imao priliku istaknuti svoje najbolje adute i predstavi se tržištu na inovativan način.

No, nakon 16 sati štand FD Grupe poprimio je potpuno drugačije ozračje. Prezentacije i sastanke zamijenili su pršut majstor, točionici s pivom i glazba te je nastupilo vrijeme opuštenijeg druženja s kolegama.

Nagrade struke

U Fortuni mogu biti itekako zadovoljni jer rezime sudjelovanja na ovogodišnjoj Grafimi su čak tri nagrade struke!

  • Zlatni pečat u kategoriji strojevi, uređaji i softver za grafičku industriju (strojevi za grafičku doradu materijala) osvojio je DGI Presto
  • Srebrni pečat u kategoriji strojevi, uređaji i software za grafičku industriju (strojevi za grafičku preradu materijala) osvojio je Widlaser S1000
  • Brončani pečat dodijeljen je FD Grupi za Ukupnu Kvalitetu.

Dan otvorenih vrata u Zagrebu u znaku tiska na pamučne materijale

Tjedan dana nakon Grafime, FD Grupa održala je već tradicionalno Dan otvorenih vrata u svom Experience Centru u Zagrebu.
Prezentacije i demo rađeni su na DGI / d.gen: Teleios Omni Pro, DP-3204E i Presto, HP Latex – 630W i 700W, Summa F1612 te Widlaser G200.
U posebnom fokusu bio je tisak na pamučnim materijalima za home & fashion do 1.8m širine, s pigmentnim bojama. Baš za ovu prigodu stigao je i stručnjak iz tvrtke d.gen te pokazivao razne mogućnosti ispisa D.gen Teleios Omni pro serije na pamuku.
Bilo je tu još mnogo zanimljivosti od ispisa na wallpaper latex tehnologijom s bijelom bojom, preko superbrzog graviranja u nekoliko sekundi na CO2 laseru te ispisa na velikom formatu za outdoor aplikacije 3,2m širine.

I ovaj put dan otvorenih vrata FD Grupe prošao je u sjajnoj atmosferi. Uz demo na strojevima opušteno se družilo na After party-u uz miris roštilja, vrućih palačinki te ritmove glazbe. Vrijeme je išlo u prilog pa se i After party produžio do kasnih večernjih sati.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content