Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Prva radionica u novom Experience Centru FDG – upoznajte DGI Presto

Fortuna Digital Grupa kreće s organiziranjem kratkih, jednodnevnih stručnih radionica u svom novootvorenom Experience Centru u Zagrebu.
Prva je na rasporedu već idući tjedan. U srijedu, 22. 5. održat će se kratka radionica na kojoj će stručni tim Fortuna Digital Grupe predstaviti DGI Presto, printer za dotisak ambalaže.

Kako je i najavljeno na nedavno održanim Danima otvorenih vrata Fortuna Digital Grupe, Experience Centar u Zagrebu postaje mjesto okupljanja, edukacija i treninga s ciljem što boljeg upoznavanja kupaca s proizvodima i strojevima, njihovim mogućnostima, prednostima nad konkurencijom, ali i nedostatcima te savjetima kako im doskočiti i izvući maksimum iz pojedinog materijala ili stroja.

DGI Presto – novitet na tržištu

Posebnu pozornost posjetitelja na Danu otvorenih vrata u Zagrebu privukao je premijerno predstavljeni DGI Presto, printer za pakiranje i dotisak ambalaže. Novitet je kako na tržištu, tako i u portfelju proizvoda FD Grupe. Korejska tvrtka DGI predstavila ga je prvi put na ovogodišnjoj Fespi u Amsterdamu. Funkcionalnosti i jednostavnost rukovanja ovim strojem posjetiteljima je na Danu otvorenih vrata u Zagrebu detaljno prezentirao gosp. Seong-Han Kim, direktor prodaje DGI, koji je samo zbog ovog događaja doputovao iz Seula.

Budući da se radi o novitetu o kojemu se malo zna, a koji ima itekako veliki potencijal na tržištu ambalaže, u Fortuni su odlučili da prva edukacija bude upravo upoznavanje s performansama ovog printera.

Dotisak ambalaže i male naklade

Radi se o  kompaktnom printeru za pakiranje i dotisak ambalaže za male naklade i on-demand proizvodnju. Radi na principu single-pass tehnologije, uz čisti CMYK i s pigmentnim bojama na vodenoj bazi. To znači da je u potpunosti ekološki prihvatljiv. Podržava materijale debljine do 10cm zbog čega je njegova primjena iznimno široka jer je u printer moguće staviti, primjerice, već gotovu kutiju. Radi brzinom od 27m/min linearno, uz rezoluciju od 1200dpi.
Brzina ispisa je 1-2 sekunde po otisku čime konkurenciju ostavlja daleko iza. Što se širine tiska tiče, pozicija tiska je 30x91cm, dok je dimenzija ulaznog materijala 60x91cm. Široki raspon medija koje podržava čine ga idealnim rješenjem za tisak malih naklada velikog broja papirnih, kartonskih, drvenih i drugih aplikacija. Može se naručiti samostalno ili zajedno s feederom koji se dodatno naplaćuje. Mogućnost financiranja je i kroz operativni leasing.

Pogledajte DGI Presto na djelu kroz dva kratka videa.
Video 1
Video 2

Koncept radionice

Radionica počinje u 10h i trajat će cca dva sata. Radi se u maloj grupi do desetak ljudi, uz kraći teoretski i duži praktični dio.
Zamišljena je kao kratko upoznavanje s performansama printera, zatim demo na samom stroju uz tisak na raznim uzorcima te izradu kalkulacije ispisa po uzorku. Po završetku radionice ostavljeno je vrijeme za pitanja sudionika, rješavanje nedoumica te izračun isplativosti investiranja u ovaj printer s obzirom na opseg i vrstu posla svakog od sudionika.
Ovakav koncept pruža odličnu priliku za porazgovarati s korisnicima o svim aspektima njihova poslovanja, saznati što ih muči, gdje su uska grlo te kako Fortuna Digital sa svojim rješenjima može pomoći. U svakom slučaju, vrijedan iskorak sa snažnim fokusom na klijenta i njegove potrebe.

Prijaviti se možete do ponedjeljka, 20. 5. na e-mail [email protected], telefonom na 01 38 77 500 ili jednostavno kontaktirajte svog prodajnog predstavnika.Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content