PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Macan štamparija – sa tehnologijama štampe dodaju dašak luksuza promotivnim proizvodima

Štamparija Macan iz Zagreba privukla je pažnju na ovogodišnjem sajmu Promodays, održanom u septembru takođe u Zagrebu, svojim jedinstvenim i drugačijim dizajnom štanda.
Kako nam je rekla Anja Macan, zadužena za marketing i product management u štampariji Macan, ideja je bila da bude drugačiji. Plavim zavesama koje su zatvarale prostor štanda želeli su da zaintrigiraju ljude, podstaknu ih da pogledaju, uđu unutra, otkriju nove tehnologije i vide po čemu je štamparija Macan drugačija od ostalih.

Sa plavim zavesama i plavom, koja je i boja njihovog brendinga, definitivno su se izdvojili i oduševili posetioce. Ideja je, kaže nam, bila pre svega da se podigne svest o štamparskim tehnologijama mimo onih uobičajenih koje su većini ljudi poznate.
Stoga su kroz neobične proizvode pokazali kako tehnologije štampe i završne obrade mogu dodati dašak luksuza vašem brendu i projektima. Kako je rekla, Macan nije štamparija koja pravi generičke promotivne materijale. Sarađuju sa dizajnerima i marketinškim agencijama, sa kojima zajednički razvijaju promotivne materijale od nule.

Posebno su ponosni na svoj kalendar za 2025. godinu, koji je više ličio na umetničko delo. Povezuje se sa motivima vezanim za grad Zagreb.
Što se tehnologija tiče, kroz kalendar žele pokazati 3D embossing, 3D klasični foliotisak te kombinaciju s laserskim izrezivanjem i sve to na 13 premium dizajnerskih papira.
S obzirom da im je cilj da nastave da se pozicioniraju na tržištu kao štamparija koja ne samo da prati trendove, već ih i kreira, spremni su, ističe, da edukuju tržište kada su u pitanju rešenja van okvira.

Zašto su drugačiji i šta sve nude predstavili smo u Print Report-u koji je dostupan i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content