PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Kako da ostanete konkurentni u dinamičnoj tekstilnoj industriji?

Svi koji nas redovno prate znaju da Print Magazin kroz svoje događaje posebnu pažnju posvećuje tekstilnoj industriji. Tako je bilo i ove godine na sajmovima Print21 u Novom Sadu i Zagrebu, kao i na nedavno završenom sajmu Promodays.

Posebno nas raduje što vidimo snažnu povezanost između tradicionalne tekstilne industrije i one koja se bavi digitalnom štampom na tekstilu. Digitalne tehnologije ne samo da donose inovacije, već i ubrzano transformišu tekstilnu industriju, otvarajući nove mogućnosti za rast.
Prema dostupnim podacima, industrija štampe na tekstilu je jedan od najprofitabilnijih segmenata u grafičkoj industriji.

Svesni ovog rastućeg trenda i povezanosti, Print Magazin organizuje u Beogradu, 14. novembra 2024. godine, konferenciju pod nazivom „Proizvodnja i štampa tekstila“.

Cilj konferencije je da prikaže najnovije mogućnosti, inovativna rešenja, tehnologije i trendove kako u štampi tako i u proizvodnji tekstila.

Šta možete da očekujete na konferenciji?

Konferencija će obuhvatiti različite aspekte tekstilne industrije, uključujući:

  • Rešenja za štampu – dostupne tehnologije za štampu na tekstilu i završnu obradu
  • Proizvodnju tekstila – procesi kao što su šivenje, vezenje i završna obrada proizvoda
  • Automatizacija – trendovi u automatizaciji procesa u tekstilnoj industriji
  • Ekologija – održiva rešenja i ekološki prihvatljivi procesi
  • Trendovi u industriji – Budućnost tekstilnog dizajna, mode i enterijera

Konferencija će istaći aktuelne trendove u tekstilnoj industriji, sa posebnim akcentom na modnu industriju, kao i na soft signage i uređenje enterijera. Kroz predavanja, učesnici će imati priliku da saznaju više o najnovijim tehnologijama i rešenjima koja mogu primeniti u svojim poslovnim procesima.

Kome je konferencija namenjena?

Konferencija je namenjena svim profesionalcima koji se bave tekstilom i štampom na tekstilu. Bilo da ste štampar, proizvođač tekstila ili deo modne industrije, ova konferencija vam pruža priliku da naučite o novim tržišnim nišama i profitabilnim mogućnostima za brži i ekonomičniji proces proizvodnje.

Važno!!! Učešće na konferenciji je besplatno!
Potrebno je samo da se prijavite putem obrasca na linku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content