PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Ricoh Pro 8400 – za bržu, precizniju i održiviju crno-belu štampu

Krajem prošlog meseca, Ricoh je lansirao novu seriju crno-belih proizvodnih štampača, Ricoh Pro 8400. To je četvrta generacija Ricoh proizvodnih platformi koja postavlja nove standarde u industriji, posebno u pogledu pouzdanosti i održivosti. Serija se sastoji od pet modela: Ricoh Pro 8400S, 8410S, 8420S i Pro 8410 i 8420. Dizajniran je da odgovori na aktuelne trendove u monohromatskoj štampi, kao što su brža proizvodnja i fleksibilnost u promeni poslova.

Serija Ricoh Pro 8400 je idealna za crno-belu štampu različitih aplikacija, kao što su priručnici, transakcijski dokumenti, komercijalni materijali i dokumenti sa promenljivim podacima. Zahvaljujući svojim tehničkim mogućnostima i kompaktnom dizajnu, ovi štampači se mogu integrisati u štampače svih veličina, ali i služiti kao in-house rešenja za korporativne korisnike. Pogodan je i za državni sektor, kao i za zdravstvo, finansije i osiguranje.

Serija nudi brzine štampanja od 96 ppm za model 8400S, do čak 136 ppm za model 8420. Podržava širok spektar podloga, od 40 do 350 gsm, sa najvišom rezolucijom od 2400 x 4800 dpi. VCSEL (Vertical Cavity Surface Emitting Laser) tehnologija obezbeđuje brzo štampanje sa izvanrednim kvalitetom slike, dok poboljšani toner omogućava jasne i fine linije i glatke prelaze tonova.
Napredno rukovanje papirom je obezbeđeno mehaničkim sistemom registracije (CIS). Nova serija takođe uključuje automatski ulagač dokumenata (ADF), višestruke LCIT ležišta za vakuumsko ubacivanje i sistem sa dvostrukim tonerom za kontinuiranu produktivnost.

Za dodatnu fleksibilnost, serija nudi integraciju sa in-line opcijama za završnu obradu, kao što su GBC Punch i Plockmatic CT/KSL. Korisnici imaju mogućnost da instaliraju Fieri® kontroler zasnovan na najnovijoj FS-600 platformi, koja pruža dodatnu kontrolu nad procesima štampanja.
Zahvaljujući svojoj modularnoj konfiguraciji, serija Ricoh Pro 8400 prilagođava se specifičnim potrebama korisnika, pružajući optimalna rešenja za različiteoblasti i aplikacije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content