PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Novi nivo sublimacije uz Epson SureColor SC-F9500

Kompanija Epson na ovogodišnjem sajmu Grafima je prikazala širok asortiman tehnologija za štampu od velikih formata pa do manjih tehnologija idealnih za korištenje u uličnim šopovima, kopiraonama, suvenirnicama… Zvezda štanda je bio novi sublimacioni štampač kojemu je ovo bila balkanska premijera nakon drupe. Nova rešenja predstavio nam je Marko Đurić, regionalni menadžer u kompaniji Epson.

Koje ste novitete doneli na ovogodišnji sajam Grafima?

Na ovogodišnjem sajmu Grafima predstavili smo novi model Epson SureColor F9500 serije koji sublimaciju diže na potpuno novi nivo. Uz njega smo predstavili i manji model SureColor SC-F6400 koji je veoma popularan za ulazak na tržište sublimacione štampe na tekstil. Osim ova dva štampača za štampu iz rolne, prikazali smo i tri DTG modela. SureColor SC-F3000 produkcioni štampač namenjen za veće produkcije, SureColor SC-F2000, vrlo popularan model te najnoviji štampač SureColor SC-F1000 A4 formata i malih dimenzija namenjen malim biznisima. Sva tri prikazana DTG štampača imaju mogućnost štampe i na DTF film te transfer dizajna na različite podloge.
Uz rešenja za štampu na tekstil, prikazali smo i naš standardni program solventnih štampača za reklamnu industriju te pigmentnih štampača za arhitekte i fotografe.

Koja je specifičnost modela SureColor SC-F9500 u poređenju sa prethodnim modelima?

Model SureColor SC-F9500 je naslednik popularnog modela SureColor SC-F9400, koji je polako pred kraj svog životnog ciklusa. Ovaj novi model ima poboljšanu glavu štampača, brži je i nudi bolji kvalitet ispisa. Takođe, tu je i pakovanje mastila od 1,6 litara što omogućava veći kapacitet i efikasnost.
Novi Epson SureColor SC-F9500 dolazi u više varijanti, a modelSureColor SC-F9500H može biti konfigurisan sa fluo bojama, kao i sa light magentom i light cyan. Takođe, glava štampača je industrijska, reč je o Precision Core tehnologiji, što ga čini pogodnim za širok spektar aplikacija.

Kako ocenjujete tržišni potencijal Srbije i regiona za ove proizvode?

Srbija je naše najveće tržište u regionu kada je reč o ovim tehnologijama. Imamo instaliranu bazu od oko 20 modela SureColor SC-F9400 u regiji, a ciklus zamene ovih mašina je obično svakih 4-5 godina. Očekujemo da prodamo oko pet do šest novih modela godišnje u regionu.

Koji su planovi u narednom periodu?

Pored modela SureColor SC-F9500, ove godine premijerno prikazujemo i modele SureColor SC-V1000 i SureColor SC-F1000. Epson SureColor SC-V1000 je UV štampač sa CMYK, belom i lakom, dok je Sure Color SC-F1000 hibridni DTG/DTF štampač za direktnu i transfer štampu. Oba modela su sada dostupna na tržištu sa trogodišnjom garancijom, što korisnicima pruža sigurnost i podršku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content