Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kartonski POS display kao odličan izbor za održivu promociju

Print Grupa jedna je od vodećih digitalnih tiskara specijalizirana za pružanje sveobuhvatnih usluga tiska i montaža polica od kartona i kartonskih POS materijala. S obzirom da su u vlasništvu tvrtke NS Plakat iz Novog Sada, kao svoju veliku komparativnu prednost ističu dvije proizvodnje na dva tržišta. Zahvaljujući tome njihovi proizvodni kapaciteti uistinu su impresivni. Druga značajna prednost je što se kompletan proizvodni proces odrađuje unutar kuće, uključujući i sve segmente dorade.
Surađuju s nekim od najvećih svjetskih brendova te su izgradili reputaciju pouzdanog partnera koji može pretvoriti vašu viziju u stvarnost.

Ove su godine prvi put sudjelovali na sajmu Promodays. Ideja je bila, kako nam je rekla Ana Marinčić, voditeljica ključnih kupaca na inozemnim tržištima predstaviti kako tvrtku tako i materijale s kojima rade, ali i iznimnu širinu proizvoda koju nude.
S obzirom da je u fokusu poslovanja Print Grupe kartonski display, zanimalo nas je kakva je njihova pozicija na tržištu. Kako nam je rekla gđa Marinčić, kartonski POS stalci su u porastu, posebice posljednjih nekoliko godina iz razloga jer je potražnja za održivim, zelenim materijalima u porastu. Karton se u tu priču odlično uklapa.
Danas su to stalci koji su iznimno čvrsti, a uz ojačanja mogu biti u prodaji dva do tri mjeseca, što je i opet u skladu s ciljevima održivosti. Kada izađu iz upotrebe lako ih je zbrinuti. No, ono što se također sve više traži su trajni stalci od drveta i drugih materijala koji mogu biti postavljeni u poslovnicama.


Print Grupe je da vam pomogne odabrati najbolje rješenje, od početne ideje do završnog proizvoda kako bi vaša poruka bila primijećena i zapamćena.
Print Report s Anom Marinčić dostupan je i na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content