PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI




Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Prvi MultiPress u Srbiji

Ovogodišnja drupa je kompaniji Grafik.netdonela izuzetno vredno novo partnerstvo.
Naime, partnerska kompanija Grafik.net-a iz Beograda, Grafoadria, sklopila je na samoj drupiposao sa štamparijom New Image iz Beograda, koja je odlučila da implementira softver MultiPress.
Obostrano iskreno ističu da su svesni da je implementacija softvera veliki i obiman posao u svakom pogledu, posebno vremenski i kadrovski. Ali oni su spremni! Ključ uspešne implementacije i kasnije upotrebe samog softvera je, kažu, posvećenost i upornost korisnika, stalna edukacija, podrška menadžmenta i dobavljača kao pružalaca usluga i podrške. Međutim, bez kvalitetnog i motivisanog tima zaposlenih, teško je uspešno implementirati bilo koje MIS/ERP rešenje.


„Naše zadovoljstvo predstavlja isključivo zadovoljan korisnik i uspešna priča koju redovno prezentujemo nakon nekoliko godina korišćenja softvera od strane korisnika, jer su samo prave pozitivne priče dokaz kvaliteta, a ujedno motivacija i ohrabrenje za sve ostale koji su u nedoumici. Na samom početku ove nove saradnje, budućim korisnicima štamparije New Image želimo da poželimo da ceo proces implementacije prođe što brže i jednostavnije i da počnu da uživaju i koriste prednosti ovog softvera što pre“, rekao je g. Goran Papić, direktor Grafoadrije.

MultiPress zaista dodaje vrednost poslovanju

MultiPress je MIS/ERP softversko rešenje koje integriše sve administrativne, komercijalne, finansijske i logističke poslovne procese, dok se istovremeno sinhronizuje sa proizvodnim softverom korisnika za automatsko deljenje informacija. To je moćan alat koji omogućava korisniku da precizno izračuna troškove, izračuna ponude, planira proizvodnju, upravlja zalihama i kontroliše workflow. Za razliku od drugih MIS i ERP programa, MultiPress je dizajniran i razvijen sa ciljem da zadovolji potrebe grafičke industrije.
Ceo proces je automatizovan, što nudi uštedu u vremenu i novcu, smanjuje mogućnost ljudske greške i pojednostavljuje sve proizvodne procese.
Ključne funkcionalnosti

  • CRM: izgradite jak i pouzdan odnos sa kupcima i dobavljačima i održavajte svoje podatke organizovanim
  • Kalkulacije: mogućnost korišćenja više od 20 tehnika obračuna za kreiranje najisplativijih ponuda
  • Upravljanje tokovima rada: Automatizovani PDF preflighting omogućava proveru i popravku JDF/JMF veze i još mnogo toga
  • Upravljanje porudžbinama: Upravljanje radnim nalozima i inventarom
  • E-poslovanje: povežite svoju veb prodavnicu sa MultiPress-om i osigurajte tačne i ažurne informacije o zalihama i cenama
  • Planiranje proizvodnje: planirajte sve korake proizvodnje i logistike i povežite ih sa naknadnim proračunom
  • Registracija vremena: registrujte vreme tokom proizvodnje jednostavno i efikasno
  • Fakturisanje i finansijska kontrola: povežite svoj računovodstveni softver i idite od informacija o porudžbini do fakturisanja uz minimalan napor
  • Upravljanje i izveštavanje: Pratite i analizirajte sveobuhvatne izveštaje kompanije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.



Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content