Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

AB Wrap Star – 3. regionalno natjecanje u car wrappingu na jesen u Zagrebu

Počele prijave za Adria/Balkan Wrap Star natjecanje u Zagrebu. Dobro došli su wrap profesionalci iz Hrvatske, Slovenije i regije. 

Obljepljivanje vozila – car wrapping globalni je trend o kojem se posljednjih godina puno govori i koji je iznimno dobro prihvaćen, kako od korisnika tako i od proizvođača materijala. Tako danas gotovo da i nema značajnijeg grafičkog događanja u sklopu kojeg nije organizirano ili natjecanje ili edukacija vezana uz obljepljivanje vozila.
Da je riječ o trendu prisutnom i u našoj regiji, vidjelo se prema interesu sudionika za prvo regionalno natjecanje u car wrappingu – Adria/Balkan Wrap Star.
Naime, Print Magazin, potaknut sve većim interesom za ovaj segment tržišta, ove je godine dosad organizirao dva regionalna natjecanja, a treće se priprema za jesen.
Prvo regionalno natjecanje održano je u Vrdniku u Srbiju, 16. i 17. 3. u sklopu eventa DA!-Digitalne Aplikacije. Pobjedu je među 14 sudionika odnio Predrag Aćimović.
Drugo regionalno natjecanje održano je 18. i 19. 4. u Sarajevu, a najbolji među 14 izvrsnih bio je Darko Zlatanović.
Stoga svi Vi kojima se wrap uvukao pod kožu, nikako ne propustite 3. po redu regionalno natjecanje u obljepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star koje će se 12. i 13. 9. održati u Zagrebu, u Muzeju automobila Ferdinand Budicki (u sklopu shopping centra Westgate).
Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama.
Pobjednika očekuje vrijedna nagrada Print Magazina – 500,00 eura te zajedno s pobjednicima prva dva regionalna natjecanja odlazak na europsko Wrap Star natjecanje koje će se od 8. do 10. 1. 2019. održati u Düsseldorfu, u sklopu sajma Viscom.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje: AB Wrap Star Zagreb 2018 – prijavnica za natjecatelj
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content