Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

AB Wrap Star donosi vrijedne nagrade natjecateljima i posjetiteljima

Sudionici i tvrtke partneri trećeg po redu eventa AB Wrap Star pobrinuli su se i za vrijedne nagrade koje će ovaj put biti dodijeljene ne samo natjecateljima, nego i posjetiteljima.

Tako će pobjednik AB Wrap Star natjecanja, kao i na prijašnjim natjecanjima, osvojiti novčanu nagradu u iznosu od 500.00€, koju osigurava organizator Print Magazin te putovanje, o trošku Print Magazina, na europsko Wrap Star natjecanje zajedno s pobjednicima prva dva natjecanja.

Drugoplasirani će osvojiti Tool Bag Kit španjolskog proizvođača Plast Grommet, u vrijednosti 1000,00 kn kojeg je osigurala tvrtka Trgo Fortuna, dok će trećeplasirani dobiti poklon paket tvrtke Reply d.o.o., komplet profesionalnih Olfa skalpela i nožića za doradu folija na vozilima. Vrijednost ovog paketa je 500,00kn.

Da ni posjetitelji ne ostanu kratkih rukava, pobrinuo se njemački proizvođač profesionalnih fenova Steinel koji će dva posjetitelja nagraditi s profesionalnim fenom Steinel.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content