Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

AB Wrap Star – edukacijski i praktični dio

Tijekom dva dana, AB Wrap Star event, uz natjecateljski i izložbeni, donosi i Vinyl akademiju, odnosno edukacijski i praktični dio tijekom kojeg će biti održano jedanaest različitih predavanja i praktičnih radionica vezanih uz aplikaciju folija pri obljepljivanju vozila, zidova, podova, stakla i namještaja. Posjetitelji će imati priliku okušati se i u samostalnom lijepljenju folija na modelima stolica uz aktivnu pomoć prezentatora.

Prvog dana posjetiteljima će se predstaviti tvrtke Manus Dei i Car Foli Shop te ih upoznati s KPMF folijama i Steinel fenovima, dok će predstavnici tvrtke Skyfol iz Mađarske prezentirati te praktično pokazati apliciranje Skyfol folija za zatamnjivanje stakla na vozilima te Stek zaštitnih folija.

Drugog dana predavanja prezentacije će održati Avery Dennison, 3M, Olfa te Foliatec, a fokus će biti na folijama za vozila, ali i na novim proizvodima, primjeni i pravilnom korištenju folija.

Točan raspored predavanja i radionica pogledajte ovdje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content