Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

AB Wrap Star na Grafimi

Kruna ovogodišnjih Adria/Balkan Wrap Star natjecanja će biti na beogradskoj Grafimi. Na dva vozila koja će biti pozicionirana u Wrap Corneru radit će najbolji wrap profesionalci iz cijele regije. Osam natjecatelja će pokazati svoje vještine u obljepljivanju vozila. Trećeg dana održavanja sajma Grafima bit će proglašen najbolji wrap profesionalac iz cijele regije koji će na poklon dobiti pehar i poklon paket tvrtke Steinel, profesionalni fen.

Dizajn za vozila je rađen u suradnji sa Školom za dizajn iz Beograda. Od više pristiglih radova, izabran je rad bivšeg učenika Škole za dizajn, a sadašnjeg mentora učenicima škole, gospodina Danila Mimovića. Naziv djela je ”Na baterije” / ”Traje duže”. Djelo je izvedeno u općini Rakovica, u parku na zidu ispod igrališta. Rađeno je akrilnim fasadnim bojama i sprejevima ”Montana”, sve slobodnim ručnim radom, bez korištenja traka i šablona. Rad je izveden 2012.g. u 8. mjesecu te je za realizaciju kompletnog rada bilo potrebno više dana.

Dizajn folije s kojom će se obljepljivati vozila rađen je na Epson pisaču u beogradskoj tvrtki Everest. Folija korištena za natjecateljski dio programa je sponzorirana od strane tvrtke Oracal Polikarbonati, a proizvođač folije je njemačka tvrtka Orafol.

Uz natjecanje u obljepljivanju vozila, za posjetitelje je pripremljen i edukativni dio programa. Program se sastoji od malo teorije i puno praktičnog rada. Tijekom dva dana bit će održane prezentacije folija proizvođača 3M, Mactac, KPMF, Orafol te folije za zatamnjivanje stakala, za korištenje u interijeru i eksterijeru.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content