Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

AccurioPrint 850i/950i multifunkcionalno crno-bijelo rješenje za svako okruženje

Maksimalna učinkovitost, uz što manje troškove i bez utjecaja na profitabilnost, samo su neki od imperativa suvremenog poslovanja. Za to postići potrebni su automatizirani i učinkoviti sustavi i tehnologije.
Za učinkovitije i efikasnije poslovanje Konica Minolta nudi rješenja u različitim segmentima.
Kada je u pitanju tisak, tu su suvremeni multifunkcijski uređaji (MFP). Zahvaljujući modernoj tehnologiji proizvodnje i energetski efikasnom dizajnu, uz to što povećavaju produktivnost, odlikuje ih poboljšana ekološka učinkovitost i niska potrošnja energije. 
Najnovija rješenja u tom segmentu su AccurioPrint 850i i 950i, multifunkcijski uređaji za crno-bijeli ispis.
Model AccurioPrint 850i premijerno je predstavljen na tržištu BiH na ovogodišnjem sajmu Print21 u Sarajevu.
AccurioPrint 850i je entry level tonerski multifunkcionalni crno-bijeli modularni printer. Dizajniran je kako bi pružio jednostavnu operativnost, visoku kvalitetu te povećao učinkovitost malim i srednjim tiskarama, uredskim okruženjima i različitim institucijama. Odlična je nadopuna kolornim Konica Minolta uređajima.
Ispisuje do 85, odnosno model 950i do 95 stranica u minuti (do 48 A3 ppm). Oba održavaju veliki izbor medija (do 300 g/m2) i nude izvanrednu stabilnost ispisa zahvaljujući višestrukim poboljšanjima osnovne funkcionalnosti.
Dolazi s brojnim mogućnostima jednostavne dorade – klamanje, bušenje, izrada brošura, Z-savijanje i C-savijanje.

Više informacija o ovom zanimljivom Konica Minolta rješenju pogledajte u Print Report videu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content