Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

AccurioPrint 850i/950i za novu razinu učinkovitosti u različitim okruženjima

Maksimalna učinkovitost, visoka razina automatizacije te pouzdano i sigurno korisničko okruženje zahtjevi su koje kupci, kada je riječ o tehnologijama, danas žele imati u svojim poduzećima. Na proizvođačima tehnologija je da te zahtjeve ispune, što čini i Konica Minolta svojom novom linijom crno-bijelih uređaja na bazi tonera.
 
AccurioPrint 850i/950i donose povećanje učinkovitosti u uredskom segmentu poslovanja, korporativnom sektoru te komercijalnim okruženjima ispisa.
AccurioPrint 850i/950i jednostavni su za rukovanje s visokim performansama i brojnim mogućnostima završne obrade. Također, pružaju potpunu integraciju s cloud uslugama i tijekovima rada.

Performanse te razina izdržljivosti svrstavaju ova dva multifunkcijska uređaja (MFP) u sam vrh. Ispisuju do 85, odnosno 95 stranica u minuti (do 48 A3 ppm) – nude izvanrednu stabilnost ispisa zahvaljujući višestrukim poboljšanjima osnovne funkcionalnosti.

Ovi modeli prikladni su za nisko produkcijski ispis i velike uredske prostore, uključujući sektor obrazovanja te vladine ustanove i sektore koji pokrivaju profesionalne usluge. Uklopit će se i u središnje reprografske odjele, kopiraone i komercijalne tiskare.

Neke od značajki zbog kojih su Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i još privlačniji korisnicima:

  • inovativni medijski senzor koji automatski detektira vrstu i težinu papira, pouzdano primjenjujući točne postavke
  • podržava veliki izbor medija (do 300 g/m2)
  • nova ladica za papir koja omogućuje umetanje papira različitih veličina
  • mogućnost izrade gotovih proizvoda za ispis kao što je izrada brošura od 20 listova, klamanje od 100 listova s mogućnošću presavijanja
  • rezolucija od 1200×1200 dpi i Simitri HD toner tehnologija
  • vrhunski kontroler za ispis s inovativnim zaslonom u boji osjetljiv na dodir
  • besprijekorna integracija u tijek rada dokumenata
  • poboljšana ekološka učinkovitost i niska potrošnja energije. 

Premijeru na bosanskohercegovačkom tržištu AccurioPrint 850i imat će na sajmu Print21 koji se 15. i 16. 3. održava u Sarajevu u hotelu Radon Plaza.
No, Konica Minolta tim na raspolaganju vam je za sve informacije vezano uz novu seriju na razini cijele Adria regije.
Kontaktirati ih možete na e-mail [email protected] ili [email protected] .

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content