Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

ADLER – Majice najviše kvalitete po prihvatljivim cijenama

Poduzeće Adler djeluje petnaest godina na tržištu promotivnih artikala, u segmentu promotivnog tekstila. U petnaest godina su izrasli u diva u Europskim razmjerima. Pokrili su veliki dio istočnoeuropskih zemalja od Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Rumunjske, a zadnjih godina su ušli na tržište u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Njemačkoj i nekim drugim zemljama gdje prodaja još nije visoka i postoji velika mogućnost rasta prodaje. Zapošljavaju oko 200 djelatnika koji se brinu o pedantnoj dostavi robe do svakog klijenta koji se nalazi u sustavu kupaca. Dnevno isporučuju do 250.000 odjevnih predmeta u cijelu regiju i po tome su vodeći dobavljač promotivnog tekstila u regiji.
U Umagu na DA! eventu će predstaviti svoj program t-shirt majica za koje su kupci iz Hrvatske i Slovenije pokazali veći interes. Sve majice koje će prikazati posjeduju OEKO-TEX STANDARD 100. Riječ je o prepoznatoj kvaliteti tekstilnih proizvoda koji su izrađeni od materijala neškodljivih za zdravlje. Svaki je proizvod testiran u Europskom institutu za istraživanje te je pažljivo pregledan prema standardiziranim kriterijima koji ograničavaju korištenje opasnih kemikalija u proizvodnji.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content