Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

ADRIA Dani u Konica Minolta IPES centru u Bratislavi

Konica Minolta prošlog je tjedna (15. i 16. 11. ) u svom IPES (Industrial Printing European Showroom) centru u Bratislavi na eventu ADRIA Dani ugostila kupce iz pet zemalja Adria regije. IPES u Bratislavi uvijek je zanimljivo posjetiti jer se radi o najvećem demo centar u ovom dijelu Europe.

Cilj ovog regionalnog eventa bio je tijekom dva dana upoznati kupce iz Adria regije s inovativnim i najsuvremenijim Konica Minolta tehnologijama digitalnog tiska.
Uz prepoznatljiv zvuk strojeva, trojica stručnjaka iz Konica Minolte demonstrirala su mogućnosti:

  • digitalnog tiska na najsuvremenijem AccurioJet KM -1e stroju
  • dorade  lakom i folijom na stroju MGI JETvarnish 3D
  • laserskog rezanja na Motioncutter digitalnom rješenju.

Sve pokazano predstavlja u stvari kompletan workflow, odnosno proizvodni proces namijenjen B2 formatu. I što je važno naglasiti, sve u skladu s Industrijom 4.0.

Osim kupaca i predstavnika Konica Minolte zaduženih za PP/IP segment, na ADRIA Danima bili su i stručnjaci iz Japana zaduženi za R&D, marketing kao i voditelj Center of Competence za KM-1. Prezentacija tehnologija izravno u praksi, razgovor s operaterima IPES-a, mogućnost da vidite i dodirnete uzorke tiska i usporedite ih s vašom trenutnom produkcijom neprocjenjivi su. Svim zainteresiranima na raspolaganju su stoga uvijek ili posjete lokalnim Konica Minolta demo centrima ili IPES centru u Bratislavi.

Ukoliko ste zainteresirani, javite se Konica Minolta timu [email protected].

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content