Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Adria Lounge na Xfair-u

Idući tjedan, od 8. – 10. 10. 2019. godine u Beču će se održati treće izdanje sajma Xfair. Nakon prva dva događaja koja su bila u 4. mjesecu 2015. i 2017. godine, na zahtjev većine izlagača, ovogodišnji sajam će se održati u jesen. Pripreme za ovaj sajam koji obuhvaća Austriju, ali i susjedne zemlje su pri kraju. Na sajmu će se predstaviti tehnološki luk, od klasičnog tiska do posebnih digitalnih aplikacija, dorada te popularne laserske aplikacije.

Uz brojne druge sadržaje i aktivnosti, sa zadovoljstvom najavljujemo ovogodišnje sudjelovanje hrvatskih tvrtki na sajmu Xfair. Hrvatski grafičari će se predstaviti u posebnom dijelu sajma pod zajedničkim nazivom “Adria Lounge ”.

Uz dosadašnju podršku koju nam pruža HGK, kroz organizaciju sajmova ili konferencija, sada po prvi puta ostvarujemo suradnju kroz sufinanciranje hrvatskih tvrtki koje žele sudjelovati kao izlagači na ovom inozemnom sajmu. Udruženje grafičko-prerađivačke industrije ( UGPI ) na taj način hrvatskim grafičarima pruža mogućnost iskoraka na austrijsko tržište koje im je itekako zanimljivo.

U Beču će se posjetiteljima predstaviti tvrtka Centar Kovačić koja će prezentirati paletu svojih proizvoda u sferi digitalnog tiska i CNC obrade pločastih materijala. S obzirom da se tvrtka Crobook bavi izradom rokovnika, posjetiteljima će se predstaviti s visokokvalitetnom izradom rokovnika, knjiga te ostalih tiskovnih publikacija s mogućnošću ugrađivanja NFC čipova.

Sve što tvrtka Balboa može osmisliti i proizvesti u skladu s najnovijim svjetskim inovacijama i međunarodnim trendovima pokazat će u Beču. Belina će predstaviti široku ponudu svojih proizvoda i usluga, od materijala koje koriste, tehnike dorade, pa do tehnologija tiska.

Predstavnici Grafko Caspara na sajmu u Beču planiraju se predstaviti kao “mini factory”  u kojoj svi njihovi kupci mogu personalizirati tkaninu od koje dalje stvaraju proizvode ili mogu dobiti gotov proizvod s vlastitim dizajnom. Grafo Servis će se predstaviti sa svojim prodajnim asortimanom strojeva, servisnim mogućnostima te štancama Yawa. Tvrtka I.T. Graf predstavit će ekskluzivnu tehlonologiju texflex-a za izradu amblema i logotipa, izradu 3D personaliziranih naljepnica, razne promidžbene materijale te ostale nove tehnologije.

Tvrtka Black Line predstavit će tekstilne proizvode studija za dizajn Linea, od zastava, tekstilnih banera, T-flex okvira, pa do POS proizvoda. Također će predstaviti i tisak velikih formata UV tehnologijom, sublimacijom i solventom.

Masaprint će predstaviti inovativni koncept suvenirskih proizvoda nove generacije  temeljen na kreativnim dizajnima apliciranim na T-shirt majice s prepoznatljivim motivima gradova. Tvrtka Nanodiy će se fokusirati na predstavljanje najnovije Nanodiy Dark tehnologije, za tisak na tamne materijale, ali predstavit će i ostale proizvode iz svojeg asortimana, uključujući Nanodiy MTF i NEO folije.

Grafika/Skripta Tisak nudi široku paletu proizvoda i usluga iz područja grafičke i reklamne industrije, od promotivnih i personaliziranih materijala do outdoor tiska velikog formata. Posebno treba istaknuti novu liniju za visokokvalitetni digitalni tisak etiketa na roli (DURST), offsetne strojeve B2 formata, strojeve digitalnog tiska i doradu velikih formata. Tvrtka Šimić & CO će na sajmu predstaviti svoj široki asortiman proizvoda koji uključuje tisak zastava i bannera, pamučnih torbi raznih namjena, kuhinjskih pregača, krpa i podložaka, različitih odjevnih predmeta te mnoge druge različite reklamne proizvode.

Tvrtka Terra Media posjetiteljima će predstaviti proizvode iz svog ljetnog i zimskog asortimana s naglaskom na svoju robnu marku Teratex.

Između ostalog, ne propustite i Adria Lounge party koji će se održati prvog dana sajma od 16:00h u sklopu Adria Lounge cornera, a kojeg su podržali vinarija Dragun iz Iloka i Stanić grupa sa svojim Juicy sokovima. Veselimo se susretu sa svim zainteresiranim posjetiteljima na sajmu Xfair u Beču!

Juicy_Dragun_Print_Magazin

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content