PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Agfa Graphics predstavio Anapurna H1650i LED pisač širokog formata

Agfa Graphics proširio je svoju seriju hibridnih pisača širokog formata Anapurna LED namijenjenih sign&display segmentu, novim hibridnim pisačem širine 1,65 metara – Anapurna H1650i LED.

Ovaj najnoviji dodatak Anapurna LED seriji je manja verzija popularnog i robusnog Anapurna H2050i LED pisača, s kojim ima i nekoliko zajedničkih značajki, ali i prednosti. Novi H1650i ispisuje na kruti i fleksibilni medij pomoću LED stvrdnjavanja, što rezultira nižim troškovima. LED tehnologija dolazi u kombinaciji s nagrađivanom Agfa kvalitetom slike, tehnologijom tankog sloja tinte te ispisom bijele boje, zbog čega  zahtijeva manje financijsko ulaganje u odnosu na ostale Anapurna modele.


Anapurna LED serija hibridnih pisača širokog formata idealna je za trgovine oznakama (sign shops), digitalne tiskare, foto laboratorije, srednje velike sitotiskare koje žele kombinirati ploče i tisak iz role. Širina ispisa je od 1,65 do 3,2 metra, a zbog mogućnosti ispisa na krute i fleksibilne podloge može se koristiti i za unutarnje i za vanjske poslove.  Bijela boja pruža mogućnost  ispisa na prozirnim materijalima za backlit aplikacije ili za ispis bijele kao spotne boje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content