Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Agfa Graphics predstavio Anapurna H1650i LED pisač širokog formata

Agfa Graphics proširio je svoju seriju hibridnih pisača širokog formata Anapurna LED namijenjenih sign&display segmentu, novim hibridnim pisačem širine 1,65 metara – Anapurna H1650i LED.

Ovaj najnoviji dodatak Anapurna LED seriji je manja verzija popularnog i robusnog Anapurna H2050i LED pisača, s kojim ima i nekoliko zajedničkih značajki, ali i prednosti. Novi H1650i ispisuje na kruti i fleksibilni medij pomoću LED stvrdnjavanja, što rezultira nižim troškovima. LED tehnologija dolazi u kombinaciji s nagrađivanom Agfa kvalitetom slike, tehnologijom tankog sloja tinte te ispisom bijele boje, zbog čega  zahtijeva manje financijsko ulaganje u odnosu na ostale Anapurna modele.


Anapurna LED serija hibridnih pisača širokog formata idealna je za trgovine oznakama (sign shops), digitalne tiskare, foto laboratorije, srednje velike sitotiskare koje žele kombinirati ploče i tisak iz role. Širina ispisa je od 1,65 do 3,2 metra, a zbog mogućnosti ispisa na krute i fleksibilne podloge može se koristiti i za unutarnje i za vanjske poslove.  Bijela boja pruža mogućnost  ispisa na prozirnim materijalima za backlit aplikacije ili za ispis bijele kao spotne boje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content