Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

AKCIJA NA EPSON PISAČE U DIT-u

Zbog dolaska novih modela Epson pisača, u DIT-u su najavili vrlo dobre popuste na modele pisača sa zalihe. Radi se o dva modela ekosolventnih pisača po znatno sniženim cijenama. Količine pisača su ograničene.

EPSON SURECOLOR SC-S30610, osnovni model, ima cijenu od 65999,00 kuna, a EPSON SURECOLOR SC-S50610 je snižen na 95999,00 kuna. Radna širina oba printera je 162,6cm, a brzina modela SC-S30610 je od 7m2 u HQ modu do 29m2 u najbržem modu. Model SC-S50610 u najbržem modu može ispisati do 53m2 na satu. U cijenu oba modela pisača je uključen i ONYX RIP CENTER za jeftiniji model, a CALDERA RIP software za skuplji model pisača te dvogodišnja garancija na oba modela.

T-SHIRT PRINTER SureColor SC-F2000 je snižen na 77000,00 kuna. Ovo je odlična prilika za poduzeća koja se pripremaju za sezonu tiska na t-shirt. Ovaj model ispisuje izravno na odjeću. Prema specifikacijama proizvođača, za tisak jedne svijetle majice je potrebno svega 27 sekundi. Uz pisač kupac dobiva i softversko rješenje za dizajniranje aplikacija na odjeći. SureColor SC-F2000 ima certifikat Oeko-Tex 100. To je međunarodni sigurnosni standard u tekstilnoj industriji. Certificiran je za siguran ispis na tekstilu za odrasle i djecu, uključujući i bebe.

www.dit.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content