Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

All-in-One paket digitalnih rješenja za tisak nikada nije bio bliži!

Ne propustite! Konica Minolta promo akcija do kraja godine!
O čemu se radi, pročitajte u nastavku.

Objediniti kompletan proizvodni proces od tisak do dorade pod svojim krovom i imati svaki korak pod kontrolom, cilj je svakoga tko se bavi tiskom. Trendovi na tržištu upravo to sve više nameću tiskarima.
Male naklade, on-demand proizvodnja, varijabilnost, brze promjene dizajna, kratki rokovi, dekorativni detalji koji će privući pažnju samo su neki od zahtjeva koje vlasnici robnih marki stavljaju pred svoje tiskare. Tiskare pak pred svoje dobavljače tehnologija.
Odgovor na spomenute zahtjeve nude digitalne tehnologije.

Stoga ako ste u potrazi za vrhunskim paketom digitalnih rješenja za tisak i doradu uz koje ćete optimizirati svoje poslovanje i izgraditi svoj put prema uspjehu, razmislite o All-In-One paketu za digitalni tisak. Od tiska do dorade sve je tu.

Specijalist za All-in-One rješenja u digitalnom tisku je tvrtka Konica Minolta, a takav jedan All-in-One paket digitalnih rješenja nikada nije bio bliži. U njemu vas očekuju produkcijski printer AccurioPrint C4065 i doradno rješenje s opcijom laka AccurioShine 3600.

AccurioPrint C4065 – za one koji želi širenje na nova tržišta

Rješenje koje lako i financijski povoljno može premostiti jaz između početne razine tiska u boji i produkcijskog tiska s istom kvalitetom otiska. Uz naprednu automatizaciju, produktivnost te brojne mogućnosti završne obrade, tiskarima su na dohvat ruke beskrajne mogućnosti

Nevjerojatno svestran digitalni pisač koji će biti vaša poveznica s uspjehom. Karakterizira ga izvanredna kvaliteta slike i boje. Svestranost medija i brz ispis od 65 stranica u boji ili 80 crno-bijelih stranica u minuti čine ovaj printer visokovrijednim, ali isplativim rješenjem za profesionalce u tisku.

3D efekti i sjajne aplikacije uz AccurioShine 3600

Zašto AccurioShine 3600? Zato što istraživanja pokazuju da su korisnici spremni platiti i puno više samo kako bi oplemenili svoje digitalno otisnute aplikacije.

Radi se o jednostavnom, entry-level, kompaktnom digitalnom rješenju za oplemenjivanje tiska. Nudi senzorne print aplikacije za tiskare svih veličina, prvenstveno u segmentu komercijalnog tiska i industrije ambalaže.
AccurioShine 3600 oplemenit će široki raspon aplikacija, uključujući booklete, brošure, posjetnice, naslovnice za knjige, etikete iz arka, male preklopne kutije, oznake i plakate u maloprodaji i još puno toga.

Višenamjenska formula laka omogućuje i ravno 2D točkasto UV isticanje i 3D podignute specijalne efekte. Sve to na širokom rasponu podloga i do 450 mikrona debljine.
AccurioShine 3600 nježan prema okolišu. Naime, ima  sustav zatvorenog kruga, ne ostavlja ostatke boje ili laka i dizajniran je da spriječi bilo kakvo čišćenje ili rasipanje materijala između poslova, smanjujući tako potrošnju papira, laka i električne energije.

Sa svojim inovativnim rješenjima i sada s All-in-One digitalnim paketom Konica Minolta vas izaziva da preispitate svoje mogućnosti.
Za sve All-in-One informacije kontaktirajte ih na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content