Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ambalaža – ključan faktor sigurnosti proizvoda – novi seminar tvrtke Kaligraf

Tvrtka Kaligraf polovinom ove godine organizirala je svoj prvi specijalistički seminar. Bio je posvećen upravljanju ambalažom u proizvodnim poduzećima. Iskazani interes i dojmovi sudionika pokazali su da je seminar upravo ono što je nedostajalo ovoj usko profiliranoj stručnoj zajednici.
Potaknuti pruženom podrškom i pozitivnim povratnim informacijama, tvrtka Kaligraf sada Vas poziva na svoj 2. specijalistički seminar.
Tema seminara je Ambalaža – ključni faktor sigurnosti proizvoda.
Održat će se u srijedu, 4. 10.2023 u Zagrebu, Wespa Spaces, Zavrtnica.

Zašto baš ova tema? Opće je poznato da ambalaža ima važnu ulogu u zaštiti proizvoda od vanjskih utjecaja, uključujući mikroorganizme, svjetlost, zrak, vlagu i mehanička oštećenja. Uz to, istovremeno osigurava atraktivnost na polici, jednostavnost i održivost.
Sve to u samo nekoliko mikrona debeloj stijenki ambalažnog materijala!
Koliko je to izazovno postići najbolje znaju oni koji se u proizvodnom poduzeću bave ambalažom – u razvoju, kontroli, marketingu, nabavi, logistici…

Kako biste što bolje razumjeli i upoznali se s najnovijim dostignućima u području ambalaže i njenom utjecaju na sigurnost hrane, Kaligraf je na seminar  pozvao stručnjake i sve zainteresirane na razmjenu znanja i iskustva.

Seminar je namijenjen svima koji se bave pakiranjem proizvoda, pogotovo prehrambenih, kozmetičkih, farmaceutskih, kemijskih ili duhanskih… i koji uvijek žele bolje i više.

Očekuje vas odlična ekipa predavača! Program i uvjete sudjelovanja pogledajte ovdje

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content