Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

ArtisJet UV LED printeri za široki raspon podloga i aplikacija

Široki raspon mogućnosti te primjena kod brojnih aplikacija i širokog raspona medija, samo neki su od razloga popularnosti UV LED printera.
ArtisJet 3000U Pro industrijski je UV printer B3 formata. Dolazi s dvije mogućnosti print glava – od 6 i od 8 boja. Otisak je izuzetno trajan i visoke kvalitete. Bio je predstavljen i na ovogodišnjem sajmu Print21 u Sarajevu. Predstavila ga je tvrtka Misija d.o.o iz Brčkog.

Kako nam je rekao gosp. Srđan Šljivić, iz tvrtke Misija, radi se o printeru namijenjenom za polu profesionalnu upotrebu. Radna površina je 36x50cm, a može raditi samo CMYK, zatim CMYK + bijela te posebno lak. Visina medija je do 17cm. U sebi ima mogućnost 3D printa te tiska Braillovog pisma. Može se koristiti za tisak na nizu medija. Oglasni materijali, različiti natpisi, tisak na različite nagrade i priznanja, mala ambalaža, poklon kutije, korporativni pokloni, promotivni artikli, gadgeti i dodaci za pametne telefone itd. samo su neke od aplikacija gdje pronalazi svoju primjenu.  

Dolazi u kombinaciji s Artis RIP sustavom za postavljanje printa. Ovaj management sustav vrlo je user-friendly i omogućuje brzo i jednostavno postavljanje za tisak. Od drugih značajki interesantne su automatska izmjera visine proizvoda sa samo jednim klikom i elektronički sustav za povećanje točnosti ispisa.

Zbog svih navedenih karakteristika, ne čudi što je ArtisJet 3000U Pro privukao veliku pažnju posjetitelja.
Što još odlikuje ovaj printer saznajte iz kratkog Print Reporta.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content