Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Austrijanci preuzimaju Istragrafiku

S obzirom na više od 50 godina predanog rada, tvrtka Istragrafika sa sjedištem u Rovinju zasluženo ima poziciju najvećeg hrvatskog proizvođača i izvoznika komercijalne ambalaže. U današnje vrijeme ambalaža je sofisticiran, sve zahtjevniji proizvod te kupci traže maksimalnu učinkovitost novih tehnologija. Neprestana poboljšanja poslovnih rezultata rezultat su neprestanih ulaganja u tehnološke i organizacijske sustave pomoću kojih Istragrafika dodaje vrijednost gotovom proizvodu.

Globalna kompanija British American Tobacco, koja je preuzela TDR prije nešto više od tri godine, uspješno je završila proces pronalaska strateškog partnera za tvrtku Istragrafika d.d., koji će omogućiti njezin daljnji razvoj u industriji ambalaže.

Istragrafiku je preuzela tvrtka A&R Carton Austria GmbH, koja je dio AR Packaging grupe, jedne od vodećih europskih ambalažnih tvrtki s 3200 zaposlenika i godišnjim neto prihodom od oko 600 milijuna eura. AR Packaging grupa ima 18 postrojenja u 10 zemalja diljem Europe. Tvrtka Istragrafika d.d. surađuje s više od 70 vodećih tvrtki iz prerađivačke industrije te izvozi na desetak stranih tržišta tako da vjerujemo da će ovom suradnjom svi sudionici procesa imati značajnu korist i napredak u poslovanju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content