Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Avery Dennison predstavio sedam novih boja za car wrapping

Za one koji uvijek traže više kada je riječ o bojama folija za car wrapping, tvrtka Avery Dennison Graphics Solutions predstavila je sedam novih dodataka svojim Supreme Wrapping™ i Conform Chrome folijama. Uz ove nove dodatke, ukupni raspon boja dostupan u ove dvije kategorije sada je više od 100.
Kategorija Supreme Wrapping donosi četiri nove, sjajne, metalik boje: Radioactive, Spark, Eclipse i Magnetic Burst koje wrap dizajnu donose sjaj zlatne prašine i luksuz.
Tri nove boje dodane su kategoriji Conform Chrome: Violet, Rose Gold i Matte Silver, pri čemu Matte Silver donosi jedno novo viđenje mat folije koja nadopunjuje raspon zrcalnih materijala. Matte Silver dolazi i u novoj širini od 1,36 m. Svih sedam novih boja svoju premijeru doživjele su prošli tjedan na FESPA-i u Berlinu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content