Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Azon Matrix R sada s Ricoh Gen5 ispisnim glavama

Azonprinter, svjetski proizvođač digitalnih ink jet rješenja, dobiva novi smjer sa svojim Azon Matrix industrijskim rješenjem te time najavljuje novi dodatak, Azon Matrix R – platformu baziranu na Ricoh Gen5 ispisnim glavama.

Azon Matrix R industrijska serija nudi rješenja flat-bad UV-LED ink jet ispisa s opcionalnom veličinom od 800 mm x 1600 mm / 1600 mm x 2500/3200 mm. Azon Matrix R platforma moći će ispisivati na podloge visine do 25 cm uz mogućnost rukovanja teškim materijalima do 100 kg za unutarnju, vanjsku i industrijsku primjenu. Serija Azon Matrix R proširuje produktivnost i kreativnost ispisujući izravno na bilo koju vrstu materijala kao što su ABS, polikarbonat, TPU, PVC, drvo, kamen, staklo, platno, keramika, aluminij i dodatno pokrivaju ADA i Brailleov 3D ispis kao i tisak na cilindričnim predmetima.

Najnovija verzija glave za ispis dolazi s 4 kanala i 4 boje zahvaljujući 4-rednom odabiru konstrukcije s 1 200 mlaznica po boji i punoj sivoj nijansi što omogućuje brzinu ispisa do 25,8 m2/h. Dizajniran za 100 milijardi aktiviranja po mlaznici, Gen5 je dizajniran da traje.

Zajedno s novim Gen5 ispisnim glavama, potpuno opremljenim Azon RIP softverom i fleksibilnom Phthalate bojom s EN 71-3 certifikatom, osigurava kvalitetu ispisa i sigurnu uporabu na raznim primjenama kao što su dječji namještaj i igračake, uz najniži trošak boje po m2.

Uz raznovrsnost bijele boje kao baze za CMYK, isporučuje neobične i kreativne teksture na svim materijalima. Azon Matrix R serija podržava sign makers proizvođače, tiskare, komercijalne kupce, trgovine poklonima, fotografe i ulazi u nova poslovna područja s raznolikim pristupom za buduće zahtjeve tržišta u uređenju doma, dizajnu interijera, grafičkoj industriji i općenito svim industrijskim aplikacijama.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content