Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Azonprinter DTF tehnologija ulazi na tržište Benelux

Tvrtka Azonprinter, hrvatski proizvođač digitalnih pisača u samom je svjetskom vrhu kada je riječ o inovacijama u svojoj industriji. Surađuju s IT tvrtkom ALSO kako bi na Benelux tržište ušli s DTF i DTF UV pisačima A3 veličine.

Azonprinter poznat je po svom kreativnom pristupu i prilagodljivosti u skladu sa zahtjevima kupaca, a donose i svježi dizajn u DTF i DTF UV domeni. DTF tehnologija i dalje je u porastu. DTF UV njihovo je uspješno rješenje primjenjivo na neravnim površinama do kojih se ne može doći klasičnim UV pisačem.

Kroz novu suradnju, manje i srednje tvrtke također mogu imati koristi od ovih tehnologija. To će im otvoriti nove mogućnosti, pogotovo jer DTF tehnologija ne zahtijeva prethodnu obradu odjevnih predmeta. Bonus tome je što Azonprinter dodatno nudi atraktivne neonske, fluorescentne boje. Osim toga, DTF UV print je vodootporan i nudi širok raspon primjena.

“Naša vrhunska tehnologija sudjeluje u oblikovanju budućnosti tehnologije digitalnog tiska, a ovo će partnerstvo ojačati našu poziciju na tržištu. Uvođenjem DTF-a uz DTF UV pisače, krajnji korisnici će imati koristi od pružanja dosad nemogućih rješenja svojim kupcima“, rekao je gosp. Mladen Roško, direktor Azonprintera.

„Kao tržišni lider u grafičkoj industriji i tisku širokog formata, vrlo smo zadovoljni što možemo dodati Azonprinter asortiman proizvoda u naš portfelj. Na taj način donijet ćemo dodatnu dodanu vrijednost našim partnerima u grafičkoj industriji. Naš moto “Transform2Perform” doista oživljava s ovakvim partnerstvom, nudeći našim klijentima najsuvremeniju tehnologiju koja im omogućuje rast i povećanje obujma poslovanja”, komentirao gosp. Jeroen Branders, voditelj grupe CoC Graphics & 3D Printing u tvrtki ALSO.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content