Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Azonprinter osvojio European Business Awards 2016/17

Azonprinter osvojio European Business Awards 2016/17

AZONPRINTER d.o.o. je proglašen nacionalnim pobjednikom ovogodišnje prestižne nagrade European Business Awards 2016/17 u kategoriji UKTI nagrada za inovacije

Azonprinter je prepoznat od najprestižnijeg europskog poslovnog udruženja, European Business Awards-a, sponzoriranog od RSM organizacije, specijalizirane za istraživanje poslovne konkurencije koja nagrađuje poslovnu izvrsnost i najbolju poslovnu praksu u Europskoj poslovnoj zajednici.

EBA je u svojih 10 godina postojanja podržana od strane poslovnih leadera, akademika i političkih predstavnika iz cijele Europe, a ove godine uključuje više od 33.000 tvrtki iz 34 zemalja.
Azonprinter je izabran u prvoj fazi natjecanja od strane neovisnog sudačkog panela vodeći se EBA-ovim osnovnim poslovnim vrijednostima koje podrazumijevaju inovacije, etiku i poslovni uspjeh.

Azonprinter je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Republici Hrvatskoj s više od 25 godina dugom tradicijom u razvoju, projektiranju i izgradnji najnovije, konkurentne inovacijske tehnologije u digitalnoj grafičkoj industriji. Kao jedna od vodećih inovativnih tvrtki s osnovnom djelatnošću proizvodnje pisača, tinti te istraživanja i razvoja u području elektroničkih uređaja i software-a. Azonprinter slijedi jedinstveni poslovni pristup dajući konkretna rješenja i ideje za otvaranje novih tržišta svojim kupcima. U 2016.g., Azonprinter je uspješno lansirao najsvestraniju i najkonkurentniju UV LED liniju pisača na tržištu.

Azonprinter ponosno predstavlja Hrvatsku kao nacionalni pobjednik u kategoriji UKTI nagrada za inovacije. European Business Awards je priznat kao platforma za najuspješnije i najdinamičnije europske tvrtke. Inovativan način razmišljanja koji je osigurao poslovni uspjeh i napredak Azonprintera primjenjuju i tijekom European Business Awards-a kako bi potaknuli napredak i razmjenu novih inovativnih poslovnih ideja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content