Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Azonprinter svjetska premijera: jedini 24″ DTF sustav koji ne zahtijeva održavanje

Tvrtka Azonprinter ističe se na tržištu kao jedini domaći proizvođač strojeva za digitalni tisak.
Sa sjedištem u Zagrebu, posluje diljem svijeta i bilježi velik uspjeh, posebice u EU i SAD-u. Neki od njihovih partnera su: ALSO Grupa, Spandex, Ricoh, Kissel &Wolf, itd.
Uz široku paletu UV printera (desktop serija i industrijski pisači – pogodni za prilagodbu u skladu s potrebama korisnika), Azon proizvodi i DTF printere.

U Azonovoj paleti proizvoda nalaze se A3 (desktop) DTF printeri, ali i oni od 24 inča, dakle više industrijski.

Kao pionir, Azon uvodi i neonske boje u obje serije. Desktop serija može biti u varijanti s običnom (CMYK + bijela) konfiguracijom (Pronto model) ili neonskom (neon žuta i neon magenta umjesto obične žute i obične magente – Pronto Neon). Serije od 24 inča mogu kombinirati obične i neonske boje.
Sve Azonove DTF boje imaju Oeko- Tex certifikat.

Azonprinter pomaknuo je granicu tehnologije DTF printera i doveo je na novu razinu. U najnovijoj seriji Azonovih DTF printera ističe se Primo + Neon X (uz CMYK+ bijela ima 4 neonske boje – neon žutu, neon magentu, neon narančastu i neon zelenu).

Neke od karakteristika Primo + Neon X printera su ugrađeni sustavi miješanja i recirkulacije spremnika s bojom te automatska provjera mlaznica u prilagođenom vremenskom okviru. Postoji i automatsko održavanje sustava. Pisač ima spremnike s bojom od 750 ml. Spremnici s bojom osigurani su čipovima. Sustav je opremljen industrijskim signalnim svjetlom za vidljiv status DTF sustava. Dolazi s naprednim LCD touchscreen ekranom u boji. Strojeve pokreće EFI RIP za brze i precizne ispise u boji te ICC/Pantone.

U Azonprinteru kažu kako je dovoljno jednostavno uključiti stroj i ostaviti ga da sam obavi sav posao.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content