Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ball u Srbiji pokazao svu raskoš tiska na limenke

Tvrtka Ball, renomirani svjetski proizvođač metalne ambalaže, u suradnji s Heinekenom Srbija i Srpskim narodnim muzejom napravila je ekskluzivnu, limited-editon seriju limenki za Heinekenov brend u Srbiji Zaječarsko pivo. Limenke su proizvedene u Ballovoj tvornici u Beogradu i koriste standardni oblik limenke od 50 centilitara. Heineken je tako za Zaječarsko stvorio četiri posebne limenke koje pokazuju Ballovu besprijekornu tehniku tiska visoke razlučivosti.
Limenke su proizvedene u sklopu proslave ponovnog otvaranja Srpskog narodnog muzeja nakon 15 godina, a Heineken je blisko surađivao s Ballom kako bi dizajn prenio na limenke (savršeni canvas od 360 stupnjeva). Ballov tim, koristeći popularnu tehniku HD ispisa, osigurao je da umjetnička djela prikazana na limenci vrhunski odražavaju originalne slike. HD tehnologija temelji se na izravno laserskim graviranim pločama čime se postiže veća vidljivost sitnih detalja, što se pokazalo ključnim pri provedbi ovih dizajna.
Ove limited-edition limenke slave rad četiri poznata srpska slikara: Paje Jovanovića, Dimitrija Avramovića, Save Šumanovića i Nadežde Petrović. “Ova suradnja zaista je jedinstvena za Ball i stvarno stavlja naše tehnike tiska na test. No, vidimo da je rezultat privlačna ambalaža i oduševljeni smo rezultatom“, kažu u Ballu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content