Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Banneri dobrodošlice u amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol

Schiphol, jedna od najprometnijih zračnih luka u Europi, posjetiteljima nudi ispis vlastitih bannera dobrodošlice kako bi dočekali prijatelje i obitelj. Nizozemska tvrtka BannerXpress nudi uslugu personaliziranog ispisa plakata putem automata instaliranog u zračnoj luci Schiphol.

Kiosk koji se naziva BannerXpress, omogućuje korisnicima zračne luke da odaberu duljinu od 40 cm, 1.3 m ili 3 m, izaberu font i pozadinski dizajn za svoje bannere i upišu tekst putem zaslona osjetljivog na dodir. Stroj ispisuje banner na platnu u roku od 90 sekundi kod opcije od 1.3 m. Aparat prihvaća kreditne ili debitne kartice, a cijene se kreću od 3.95 do 14.95 eura – ovisno o veličini bannera.

Thibaud Bruna, koji je prije par godina osmislio kiosk s suosnivačem Olivierom Janssenom, objašnjava da su došli na ideju nakon što su vidjeli ljude u zračnoj luci, s vlastitim bannerima izrađenim od plahta i mislili su da bi bilo lakše napraviti natpis-banner u zračnoj luci.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content