Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

BenQ Monitor PG2401PT za profesionalne grafičare

Monitorom PG2401PT BenQ predstavlja novi Color-Management- Monitor za profesionalnu upotrebu, čije je područje primjene rad na grafički zahtjevnijim elementima kod kojih je presudna preciznost boja kao na primjer kod obrade fotografija, slika i priprema za tisak.

 

Monitor, koji odgovara zahtjevima G7, Fogra i drugim certifikatima boja tiskarske industrije prema međunarodnim ISO-normama od sada je dostupan na tržištu. PG2401PT ima prema proizvođaču 100% pokrivenosti CMYK-prostora boja, 99% Adobe-RGB-prostora boja, 14-Bit 3D-Look-Up-Table (LUT), vrhunsku završnu obradu i točnost boja od Delta E ≤ 2. Displej je razvijen u suradnji sa tvrtkom X-Rite. Uz monitor se isporučuje softver za kalibraciju monitora „Palette Master“, intuitivnog sučelja sa mnoštvom podesivih parametara koji nudi brzu kalibraciju i profesionalnu kvalitetu profila boja. Kako BenQ naglašava, opremljen je IPS panelom sa pozadinskim LED-osvjetljenjem WUXGA rezolucije 1.920 x 1.200 u 16:10 formatu. 10-Bitni-Panel raspolaže rasponom kontrasta od 20.000.000:1 i prikazuje sjene i prijelaze u prirodnoj gradaciji (što dovodi do besprijekornog prikaza  tonskih prijelaza). Kako bi smanjili utjecaj okolnog osvjetljenja i refleksije, monitori PG-serije opremljeni su odvojivim sjenilom. BenQ PG2401PT osim toga ima i mnoštvo priključaka, koji nude velik izbor ulaznih izvora. DVI-D, HDMI, Display-Port i Mini Display- Port također su prisutni, kao i tri USB 3.0 Porta (2x up/1x down) te integrirani čitač SD kartica.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content