Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Besplatan Caldera VisualRIP u PAKO-u

Povodom početka distribucije Epsonovih proizvoda, PAKO i EPSON poklanjaju kupcima RIP u vrijednosti 1690€.

PAKO je od 01.07. ove godine postao distributer Epson pisača širokog formata za cijelo područje Slovenije. Vezano uz zastupstvo od 22.7. PAKO & EPSON poklanjaju Caldera VisualRIP sa easy media modulom za izradu ICC profila u vrijednosti od 1.690 €. Akcija vrijedi do kraja osmog mjeseca. Osim besplatnog RIP softvera, u PAKO-u pod račun za novi pisač možete, uz vrlo povoljne uvjete, dati svoj stari pisač.

U showroom-u u Brežicama možete dogovoriti prezentaciju najnovijeg CWT Flatbed laminatora švedske proizvodnje, odličnih radnih karakteristika.

Poslovna jedinica u Ljubljani obavještava sve kupce da je od 15.7. uvedena druga dnevna dostava u Ljubljanu i okolicu. Sve narudžbe zaprimljene do 11.00 sati prije podne, dostavljaju isti dan, nakon 12.00 sati.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content