Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

BESPLATNE KARTE ZA VISCOM FRANKFURT

Print Magazin, kao medijski partner sajma VISCOM Frankfurt ima još slobodnih karata za sajam. Svi koji planiraju posjetiti sajam VISCOM, jednodnevne karte mogu rezervirati preko VISCOM-ove web strane. Broj karata je ograničen.

Voucher za besplatne karte je:   naghoh672rd9vrs8


Kod unesite na:
https://eshop.reedexpo.de/cipp/reed_visit/custom/pub/content,oid,1646/lang,2/ticket,g_u_e_s_t/~/Redeem_voucher.html

10 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI VISCOM

1. Moderna komunikacija između klijenata u današnje se vrijeme odvija na svim razinama. Oblikovanje i igra svjetlosti i sjene, digital signage, analogni i digitalni zasloni, ambalaža- sve su to discipline objedinjene u jednoj riječi: komunikacija. Vizualna komunikacija mora biti u pokretu, mora poticati naša osjetila, zadiviti nas i očarati te na nama ostaviti dugotrajni dojam.

2. Osvajanje prestižne Digital Signage Best Practice nagrade stavlja viscom na posebno mjesto. Naime, puni su neočekivanih mogućnosti. Velike korporacije koje su se zadnjih nekoliko godina uključile su: Coca-Cola, Miele, Media-Saturn i Deutsche Lufthansa. Digitalni je tisak ušao duboko u interijere gdje donosi beskrajne mogućnosti. Na viscomu će se tako naći dizajneri, dekorateri, proizvođači namještaja i druge opreme, arhitekti, građevinari, agencije, marketinške tvrtke a sve zbog novih ideja koje će Vam ponuditi viscom.

3. Igra svjetlošću osvoji svaki pogled. Viscom je mjesto gdje sve blješti, blista i svjetluca. Najnovija LED tehnologija stvara
svjetleće reklame uz poboljšanu
nergetsku učinkovitost i održivost. Na viscom-u će biti predstavljene LED i druge rasvjetne aplikacije za razne prikaze, POS program, za unutarnju i vanjsku primjenu.

4. Da ne govorimo o širokom rasponu folija za aplikacije na automobile koje pružaju neograničene mogućnosti oblikovanja. Najveći proizvođači folija će predstaviti svoje novitete na viscom-u a ponajbolji europski wrap majstori će se natjecati po sedmi puta za „European Wrap Star“.

5. Na viscom-u se kreativna industrija sreće s ambalažnom. Inspirirat će Vas najnoviji materijali, završne, doradne opcije i novi trendovi u ambalaži.

6. Viscom je mjesto na kojem stručnjaci za izradu reklama pronalaze svoju inspiraciju. Osim predstavljanja najnovijih tehnologija, program viscom-a pruža dodatno, stručno znanje kroz ubrzani tečaj komunikacije kojim polaznici dobivaju priliku za razmišljanje i nove ideje za svoje kupce.

7. Ako želite da se Vaš proizvod na blagajni istakne iznad svih ostalih, posjetite li viscom- nećete imati problema. U širokoj lepezi mogućnosti, najbolja rješenja će biti nagrađena nagradom SUPERSTAR, koju dodjeljuje tvrtka Verlag u suradnji s Reed Exibitions, organizatorom viscom-a.

8. Viscom promovira ideju „Made in Germany“. Ključni međunarodni igrači znaju da renomirana poduzeća s njemačkog tržišta neće vidjeti na bilo kojem drugom sajmu. Deveti put zaredom, viscom je prihvaćen kao sponzorski program njemačkog ministarstva za gospodarstvo i energetiku (BMWi), koji podržava sudjelovanje na sajmu mladih, inovativnih poduzeća, tzv. START-UP-ova.

9. Viscom će Vam u svakom slučaju pomoći da razvijete nova tržišta. Mnogi međunarodni posjetitelji posjećuju samo viscom u Njemačkoj, čak njih 70%. Prošle godine na viscom-u je bilo posjetitelja iz čak 50 zemalja.

10. Zato, posjetite viscom. Nećete pogriješiti, već ćete obogatiti svoje znanje, vidjeti nove mogućnosti za uspjeh, prikupiti ideje i podići svoje vlastito poslovanje na novu razinu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content