Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Bliži se FESPA 2023! Tri sajma na jednom mjestu

FESPA Global Print Expo nakon četiri godine vraća se na Messe München. Kada? Od 23. do 26. 5.  2023.
Prema najavama organizatora, okupit će snažnu postavu izlagača. Svoje sudjelovanje potvrdilo je više od 550 dobavljača, uključujući platinum sponzore događaja tvrtke Durst i Surfex.

Izložbeni prostori u ukupno pet dvorana najbolji su dokaz da posjetitelje očekuju brojne inovacije u segmentu digitalnog tiska širokog formata, sitotiska i tiska na tekstil.

European Sign Expo 2023, vodeća europska izložba vezana uz signage  i vizualne komunikacija, bit će ponovno smještena zajedno s FESPA Global Print Expo. Okupit će profesionalce iz signage segmenta. Na jednom mjestu naći će se tvrtke specijalizirane za digitalni signage, LED sustave, medije za vanjsko oglašavanje…

Na FESPA-u se vraća i Sustainability Spotlight. Cilj je pružateljima usluga tisak dati korisne i djelotvorne savjete o tome kako svoje poslovanje učiniti održivijim te poboljšati ekološki učinak.
Posjetiteljima će biti dostupna i nova online platforma Sustainability koja nudi besplatan pristup širokom rasponu resursa povezanih s održivošću. Uz vodiče FESPA Planet Friendly, koji pružaju ažurirane informacije o pitanjima zaštite okoliša i zakonodavstvu, tu je i više od 150 članaka i case study slučaja najbolje prakse o tome kako provesti ekološke mjere u tiskarama. 

Uvijek atraktivan World Wrap Masters također će ponovno biti dio sajma FESPA. Natjecatelji će i ovaj put morati ispuniti zahtjevne tehničke zadatke vezane uz car wrap. Pobjednik će biti objavljen 26. 5. 

Personalizacija i prilagodba

U München stiže i potpuno nova konferencija Personalisation Exprience.
Na višednevnoj konferenciji više od 20 stručnjaka govorit će o širokom spektru tema – od sportske odjeće i mode do ambalaže i etiketa te individualnog dizajna interijera.
Ciljevi konferencije su povezati različite dionike u lancu vrijednosti, ističući prednosti personalizacije te izazove i rješenja. Također, cilj je i potaknuti povjerenje u izvedivost personalizacije kao pristupa koji povećava lojalnost kupaca, konverzije i marže, uz prikaz tehnologija koje to omogućuju.

Svoju ulaznicu na osigurajte već sada.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content