Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

BOBST – 125 godina lider u proizvodnji tehnologija

Vrhunski strojevi za pakiranje i tehnološka rješenja osigurali su ugled BOBST-u kao izvanrednom inovatoru tijekom proteklih 125 godina i bez sumnje su izraz uspjeha koji proizlazi iz kontinuirane nadogradnje na dosadašnja dostignuća.

Kutak za rješenja na BOBST štandu, na Labelexpo-u ove je godine bio posvećen ilustriranju, kroz funkcionalnost i kvalitetu različitih primjera primjene. Tvrtka ima fokus na prodaji opreme za tisak iz role, koja nije samo učinkovita, već je i kroz jedinstveno poznavanje evoluirajućeg svijeta ambalaže i naljepnica, spremna omogućiti svojim korisnicima da budu korak naprijed te da ulaze na nova tržišta kroz diverzifikaciju proizvoda.

Da bi se pobijedilo u borbi koju danas vodi industrija, potrebno je imati sposobnost suočavanja s nizom izazova, odnosno novih generacija podloga, boja, lakova i ljepila, mijenjanja tržišnih zahtjeva i trendova te uspješnog implementiranja novog potencijala tehnologije industrije 4.0. To se najbolje može postići suradnjom u industriji preko opskrbljivača opreme, doradnih sustava i potrošnih materijala sa tiskarama koje moraju prilagoditi procese pripreme, tiska, dorade, kontrole kvalitete i tijeka rada novim tehnologijama da bi dobili konkurentan konačan proizvod.

BOBST je preteča u pokretanju i poticanju tih suradnji u cijelom opskrbnom lancu. REVO Digital Flexo je primjer projekta koji je napravio najveći utjecaj razbijajući tehnološka ograničenja i uspješno vodeći flexo tehnologije prema digitalnom svijetu tiska.

U prostoru štanda posvećenog BOBST tehnologijama, na velikim zaslonima su prikazivane nove, inovativne usluge koje su posjetiteljima pružale uvid u nove tehnologije i stručne savjete.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content