PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Bobst Grupa ubrzava svoje digitalne aktivnosti

Bobst Group i SEI Laser udružit će snage kako bi ubrzali razvoj rješenja za digitalno lasersko rezanje za industriju etiketa i ambalaže. Nova aktivnost globalno će razviti i komercijalizirati rješenja za digitalno lasersko rezanje za industriju etiketa, fleksibilne ambalaže, preklopnog kartona i valovitog kartona.

Sinergija ove dvije tvrtke omogućit će razvoj novih rješenja i pristupa koji odgovaraju potrebama klijenata.

Bobst je također najavio i preuzimanje preostalih 49,9% u tvrtki Mouvent AG kako bi pojačao razvoj svog tiskarskog portfelja.

BOBST je u lipnju 2017. godine stekao 50,1% udjela za razvoj Mouvent AG, start-up tvrtke koja se fokusira na digitalni ink jet tisak. Namjera mu je bila istražiti i isporučiti sljedeće inovacije koje će transformirati proizvodnju ambalaže. Posao ostvaren u posljednje tri godine bio je vrlo plodan i pozitivan.

Mouventova inovativna klaster tehnologija implementirana je u strojeve Mouvent LB-701, LB-702 i Bobst Master DM5. Unatoč situaciji izazvanoj virusom Covid-19, tijekom 2020. godine u Europi i SAD-u prodano je više od 20 strojeva. Digitalni portfelj Bobsta otvara nove horizonte za proizvođače etiketa, kombinirajući visoku kvalitetu tiska, visoku produktivnost i pravu ekonomiju. Odgovor je na rastuću potražnju za malim serijama, bržim vremenom izlaska na tržište, različitim varijantama i sezonskim proizvodima.

Ovom akvizicijom Bobst je spreman za daljnje ubrzanje svoje uloge u tiskarskoj industriji. Iz Bobsta najavljuju da će uskoro biti predstavljene i nove digitalne ink jet platforme te nove boje na bazi vode, koje odgovaraju zahtjevima održivosti i oblikuju budućnost svijeta ambalaže.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content