Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Božićno pivo 33. godinu zaredom s prigodnom etiketom

Foto: Večernji list

Zagrebačka pivovara i ove godine, tradicionalno već 33. put za redom, predstavlja posebno blagdansko izdanje svoje poznate „Žuje“. Naime, Ožujsko Božićno pivo iz godine u godinu dobiva jedinstveni izgled etikete koju ilustriraju poznati hrvatski umjetnici. Riječ je o tradiciji dugoj više od 30 godina kojom Zagrebačka pivovara uz pomoć poznatih hrvatskih umjetnika etikete svog blagdanskog izdanja pretvara u prava, mala umjetnička djela.

Božićno pivo dosada su ukrasili mnogi poznati umjetnici među kojima su: Ivan Lacković Croata, Miroslav Šutej, Vasko Lipovac, Miron Milić, Zlatan Vehabović i mnogi drugi.

Ove godine, kao i prošle, etiketu potpisuje mlada perspektivna umjetnica i ilustratorica Tea Jurišić. Za ovogodišnju etiketu kaže da su je inspirirali njeni najbliži – obitelj. “Moj rad simbolizira osobe s kojima sam najviše povezana i koje me najsrčanije podržavaju u radu. Za mene je Božić upravo sinonim za obitelj, veselje i druženje. S ovim malim omažem nazdravljam za svoje najdraže”, otkrila je.

“Tea je prvu etiketu Božićnog piva oslikala prošle godine. Taj se motiv i potrošačima i nama toliko svidio da smo nastavili suradnju. Ponosni smo i na sve dosadašnje suradnje s hrvatskim umjetnicima i na umjetnička djela koja stvaraju na našim etiketama. Raduje nas što ćemo i ove godine na taj način približiti svečani osjećaj blagdana našim potrošačima. Božićno vrijeme je mnogima najljepše vrijeme u godini i zato ovim prigodnim etiketama želimo dodatno probuditi blagdanski duh”, rekla je Diana Jokić, menadžerica korporativnih komunikacija u Zagrebačkoj pivovari.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content