Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Breva – mali UV printer neograničene visine sa zlatnom i srebrnom bojom

Sajam Viscom Milano svake godine predstavi neke tehnologije koje mogu pasti na pamet samo talijanima. Tako smo ove godine primijetili zanimljiv mali UV printer koji ima mogućnost tiska zlatne i srebrne boje u A4 formatu na sve površine koje možete zamisliti. Visina printa na koji se može printati je neograničena jer je Breva printer mobilan i možete ga postaviti na stol, pod, kartonsku kutiju ili kofer. Uključivanjem tiska, printer kreće s ispisom na podlogu na kojoj se nalazi.

Kako radi ova tehnologija. Radi se o konstrukcijski zanimljivom stroju. Koristi HP spremnike boje (HP cartridge) s ugrađenom ispisnom glavom u spremniku. Kada potrošite boju, možete baciti spremnik zajedno s ispisnom glavom. Kupnjom novog spremnika dobivate i potpuno novu ispisnu glavu.

U prodaji je dostupno 10 boja – klasičan CMYK, crvena, plava, bijela, zlatna, srebrna i titanium. Može se birati između UV, solventnih i pigmentnih boja, ovisno o podlozi na koju se vrši tisak. Zbog širokog raspona dostupnih boja, tisak je moguć na papir, karton, razne vrste polimernih podloga, staklo, drvo, metal, kožu i druge upojne i neupojne podloge.

Nedostatak printera je mogućnost ispisa isključivo jedne boje u jednom prolazu. Ukoliko želite na istu podlogu ispisati i drugu boju, nakon prvog ispisa je potrebno promijeniti spremnik s bojom i ponoviti ispis na podlogu, ali ovaj puta s drugom bojom.

Printer Breva iJet2L nam djeluje korisno u segmentu manjih tiskara, fotokopiraona ili fotografa koji s njime mogu printati naslovnice diplomskih radova sa zlatnom, srebrnom ili bijelom bojom. Mogu se raditi manje naklade promotivnih proizvoda, a možete ga koristiti i za obilježavanje u industrijskoj proizvodnji.

Cijena printera se kreće oko 5000,00€ a za više informacija posjetite www.ijet2l.com.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content