Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Brother Myze – workflow softver za tisak i vez

Zanimljivo softversko, odnosno workflow rješenje na ovogodišnjem sajmu Print21 u Zagrebu predstavila je tvrtka Graphic Center, koja je dio Symbol Grupe. Radi se o softver Myze. Točnije workflow rješenju koje je tvrtka Brother Digital razvila za svoje DTG, DTF printere te strojeve za vez.
Kako nam je rekao Dejan Stevanov, regionalni prodajni menadžer u Symbol Grupi, Myze se može koristiti kao samostalna aplikacija ili se može implementirati u neku postojeću web platformu. Program je u potpunosti cloude based. Može popratiti kompletan proces nastanka proizvoda, od narudžbe, preko izrade do pakiranja i slanja kupcu.
Brother Myze, opisan je kao “korisnička platforma koja spaja sve i pojednostavljuje svakodnevni rad”. Napravljen je, kako kaže gosp. Stevanov da omogući, pojednostavi i ubrza kontrolu proizvodnje.

Na sajmu Print21 pokazali su jedan mali dio programa, rješenje Kiosk koje se brine za cijeli proces od početka do kraja, od kupčevog izbora dizajna do gotovog proizvoda bez dodatnog softvera.
Kiosk omogućuje korisniku da odabere već unaprijed definirane motive, da ih aplicira na proizvode, primjerice majicu ili platnenu vrećicu te da jedan dio personalizira. Kada se napravi narudžba, šalje se na Brother GTX printer koji odradi tisak. Nakon sušenja i kontrole kvalitete proizvod je spreman za isporuku.
Bitno je napomenuti da Myze podržava sve Brother GTX printere – GTX4, GTX Pro, GTX Pro Bulk i GTX 600.

Više pogledajte u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content