Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Brother ušao u tisak širokog formata latex printerom WF1-L640

Nakon više od 15 uspješnih godina u industrijskom tisku odjeće, tvrtka Brother zakoračila je u novo područje. Na ovogodišnjem sajmu FESPA u Münchenu predstavili su 1.6 metarski latex printer WF1-L640. Time je Brother i službeno ušao u područje tiska širokog formata.

Zašto široki format? Kako je istaknuto na press konferenciji održanoj na FESPA-i, Brother je širenje u industrijsko područje postavio kao jedan od svojih ciljeva u novoj viziji Brother grupe, stoga je bilo samo pitanje vremena kada će biti lansiran prvi printer širokog formata.

Novi latex printer dizajniran je za široki raspon aplikacija. Između ostalog, to su baneri, prozorske grafike, natpisi na izlozima, grafike za sajmove, wrap vozila i vanjsko oglašavanje. Pogodan je i za unutarnje dekoracije kao što su tapete i podne aplikacije.
WF1 omogućuje tisak na širokom rasponu premaznih i nepremaznih medija, do 1615mm širine.

Koristeći prednosti najnovije tehnologije piezo print glava i kemijskog sastava boje, Brother je razvio ekološki prihvatljivu boju na bazi vode s GREENGUARD Gold certifikatom. Zbog toga su pogodne i za aplikacije koje se koriste u školama, zdravstvenim ustanovama, restoranima….
Brother Latex boja u kombinaciji s njihovim ispisnim glavama (WF1 piezo ispisne glave) postiže iznimnu dubinu i zasićenost što daje odlične rezultate ispisa. Boja dolazi u 700ml pouch pakiranju što utječe na smanjenje otpada.

Što se WF1 ispisnih glava tiče, postavljene su dijagonalno te osiguravaju efikasan i nesmetan proces tiska. Dvije ispisne glave, jedna s optimizer-om koja priprema podlogu i druga CMYK ispisna glava omogućavaju kapljici da oblikuje finiju točkicu što rezultira točnijim i visoko kvalitetnim otiskom, rezolucije do 1200dpi. Zbog promjenjive veličine kapljice, koja ide do 5 pikolitara, slika je oštrija, nema zrnatosti te se postižu blaži prijelazi. Brzina ispisa je oko 15m2/h.
Uz pisač dolazi i Roland VersaWorks RIP softver za profesionalnu proizvodnju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content