PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Budite spremni za novu eru pametne tiskare!

Četvrta industrijska revolucija ili kako je neki vole nazivati Industrija 4.0 na velika vrata ulazi i u grafičku industriju i donosi novu eru pametne proizvodnje – Print 4.0.

Za tiskare to znači značajnu transformaciju poslovanja, odnosno automatizaciju i digitalizaciju proizvodnje. Zašto? Zbog povećanja produktivnosti, fleksibilnosti i profitabilnosti te opstanka na tržištu. Tiskare koje automatiziraju svoje poslovanje povećat će svoju konkurentnost i produktivnost, a time i zaradu.

Što će biti s onima koje to one učine? Možete pretpostaviti.

Stoga ako želite na vrijeme uhvatiti korak s promjenama i prilagoditi se novim zahtjevima proizvodnje dođite na konferenciju Print 4.0 koja se 26. 4. 2018. održava u hotelu Terme u Čatežu (Slovenija).


Donosimo Vam bogat program, odlične teme i još bolje predavače koji će odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice!


Prijavite se!
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content