Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Budućnost radne snage u grafičkoj industriji – ima li rješenja?

Problem radne snage prisutan u svim sektorima nije zaobišao niti grafičku industriju. Svjedoci smo da tiskari i dobavljači sve teže pronalaze radnu snagu. Svi o tome pričaju, svi su svjesni problema, no nitko se ozbiljno ne hvata u koštac niti poduzima nešto ne bi li se problem konačno krenuo rješavati.

Udruga FESPA Hrvatska odlučila je stvari pomaknuti s mrtve točke.
Organizira event u obliku panel rasprave kojem je cilj skretanje pažnje javnosti na problem radne snage u grafičkoj struci.

Panel rasprava pod nazivom Budućnost radne snage u grafičkoj industriji održat će se u utorak, 22. 11. 2022. godine u Kaptol Boutique Cinema&Baru. Početak je predviđen od 12:00, a završetak u 15:00h.

Problem kojeg žele naglasiti je smanjena dostupnost mlade i stručne radne snage na tržištu rada, uz dodatno otvaranje pitanja vezanih uz smjer razvoja edukativnih ustanova vezanih uz grafičke tehnologije. Također, žele prenijeti aktualne informacije vezane uz reformu strukovnog obrazovanja koja se trenutno provodi.

Pridružite se panelu te zajedno s kolegama iz struke pomognite u pronalaženju odgovora na to gdje se grafička struka nalazi, zašto je tu gdje je te kako zajedno možemo usmjeriti sustav u boljem smjeru u budućnosti.

FESPA Hrvatska i Print Magazin kao medijski partner pozivaju da se odazovete što većem broju jer vi ste pokretna snaga struke!
Pozovite i svoje poslovne partnere jer oni su itekako važna karika u lancu.
Ako ste u mogućnosti, proširite vijest o eventu putem svojih kanala i društvenih mreža.

Event nema kotizacije, ali broj mjesta je ograničen!

Prijave za sudjelovanje pošaljite na e-mail: [email protected]

Za sva pitanja slobodno se obratite FESPA Hrvatska!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content