Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Business in a box – novo kreativno rješenje iz Rolanda

Roland DG i Apsom Infotex predstavili su svoju zajedničku suradnju u okviru koncepta Business in a box. Koncept je namijenjen korporativnoj industriji. Nudi jednostavna rješenja izrade personaliziranih poklona korištenjem Rolandove tehnologije.

Široki raspon Rolandovih strojeva je iskorišten za učinkovitu i djelotvornu izradu personaliziranih predmeta namijenjenih poslovnoj zajednici. Znatan trud koji Roland ulaže u edukaciju korisnika za kreativno korištenje njihovih tehnologija, ovaj puta je realiziran uz pomoć indijskog poduzeća Apsom Infotex. Koncept „Business in a box“ se sastoji od tri stroja.

VersaUV LEF-20 je UV pisač s radnom površinom koja pruža širok raspon kreativnih i personaliziranih aplikacija, omogućavajući izravan ispis na različitim podlogama i trodimenzionalnim objektima. LEF-20 osigurava visoku kvalitetu ispisa u CMYK-u plus specijalne boje, bijela i lak. Idealan je za personalizaciju olovaka, golf loptica, privjesaka i drugih promotivnih predmeta. Osim toga, također može ispisivati izravno na poklon artikle, od nakita, okvira za fotografije, posuđa pa čak i na materijale kao što su kožni novčanici i torbice.

VersaSTUDIO BN-20 je stolni pisač sa integriranom print-and-cut tehnologijom s mogućnošću tiska bijele i metalik boje. Omogućuje tisak i izrezivanje popularnih aplikacija za transfer na majice, kape, POP display-eve…

Graverka Metaza MPX-90 omogućuje izradu jedinstvenih aplikacija na metalnim površinama. Za obradu koristi vrlo izdržljiv dijamantni vrh. Osim vrlo velike brzine izrade aplikacija, Metaza MPX-90 fascinira svojom preciznošću. Može se koristiti na širokom rasponu od metalnih površina, uključujući i teže metale kao što su željezo, titan, nehrđajući čelik, zlato, srebro i platina, a dodatno se na aplikaciju može nanositi smola i akrilne boje.

Izložba svih triju strojeva koji konceptualiziraju “Business in a box“, bit će na World Expo, događaju koji se održava od 29.07. do 31.07. 2016., na Pragati Maidan u New Delhiju, Indija.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content