Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Caldera predstavila Version 12 svog nagrađivanog RIP softvera

Caldera je najavila pokretanje nove verzije nagrađivanog RIP softvera. Verzija 12 konfigurirana je tako da nudi poboljšano korisničko iskustvo spajajući dizajn i poslovanje.

Tu su također uključene digitalne licence i CalderaDock, novi alati koji omogućuju korisnicima brzi pristup onome što im je potrebno. Neke od poboljšanih funkcija su veća brzina obrade i bolja boja, a postoji i prošireni raspon korisničkih aplikacija.

“Caldera 12 jedno je od prvih rješenja za integraciju PDF Print Enginea 5″, rekao je g. Mark Lewiecki, senior menadžer, Adobe.”Kupci Caldere 12 će biti spremni za PDF 2.0 poslove, a moći će isporučiti najsuvremeniju reprodukciju boja koja u potpunosti iskorištava mogućnosti svojih pisača.”

Također je uključen i CalderaDock – nova, vrlo intuitivna, jednostavna aplikacija koja se može pokrenuti iz RIP-a za pristup web-lokacijama, alatima i aplikacijama tvrtke Caldera. Jednom instaliran, korisnicima pruža jednostavan način za migraciju iz inačice 11, pomoću nove aplikacije Save and Restore za Linux i Mac.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content