Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Caldera RIP softver integrira Adobe Textile Designer

Caldera i Adobe sa zadovoljstvom najavljuju integraciju dodatka Adobe Textile Designer za Adobe Photoshop s Calderinom nagrađivanom RIP verzijom softvera 12.1.

Adobe Textile Designer je skup alata za modne i dekorativne umjetnike koji pojednostavljuje proces dizajna i optimizira ispis. Integracija s Calderinim V12.1 softverom osigurava preciznu ponovljivost otiska te ispravno i dosljedno upravljanje bojama sve od samog dizajna pa do kraja životnog ciklusa proizvodnje.

Radni tijek integracije počinje s Caldera RIP-om, koji prikuplja informacije iz Adobe PSD datoteke i osigurava da se za ispis primijene ispravne postavke. Informacije o bojama prikupljaju se radi točnog upravljanja bojama; i spot kanali i metapodaci koji određuju ime boja izvoze se iz programa Adobe Textile Designer.

Budući da Caldera V12.1 ima napredno upravljanje bojama, svaki spot kanal je obojen prema informacijama koje pruža Adobe Textile Designer. To omogućuje korištenje ugrađenih Pantone ili drugih baza boja u Calderi.

Adobe Textile Designer umjetnicima pruža sveobuhvatan skup alata za dizajniranje grafika za tkanine. Radeći u Photoshopu, svaki element se može uređivati dok korisnik nije spreman poslati ga na ispis. Integracija s Calderom daje dizajnerima povjerenje da se njihove kreacije mogu tiskati u proizvodnji s rezultatima koji ostaju točni i dosljedni s izvornom pripremom.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content