Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Caldera RIP uspješno certificiran za HP Latex R-seriju 11

Francuski proizvođač softvera, tvrtka Caldera, potvrdila je da je jedan od njihovih najpoznatijih RIP softvera, Caldera Verzija 11.2, u potpunosti certificiran za korištenje kod HP Latex R serije pisača. HP RIP certifikacija dodjeljuje se kako bi se razlikovali RIP partneri koji postižu specifičan i superioran stupanj integracije, kompatibilnosti i performansi sa spomenutim HP uređajem.
Certifikacija potvrđuje da Verzija 11.2 u potpunosti podržava HP Latex R seriju pisača, uključujući izvedbu ispisa, upravljanje medijima, izvještavanje, generiranje novih poslova, upravljanje poslovima i integraciju aplikacijskih centara.
Kako kažu u Calderi, Caldera RIP Verzija 11.2 korisnicima nudi brojne prednosti kada je u pitanju HP Latex R serija. Posebno važna područja uključuju upravljanje bijelom bojom zahvaljujući značajkama posebnih boja, predobradu podloga kao što je drvo, kako bi se pokrila površinska tekstura, obradu poslije tiska, kod tiska na staklo u sendvič načinu rada te bijelu spotnu boju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content