Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Caldera WEB SHOP – web-to-print trgovina

Calderin web-to-print Webshop baziran je na Joomla e-commerce platformi i pruža potpuno opremljeno rješenje koje omogućuje potpunu prilagodbu Vaše individualne web-to-print trgovine.

 

Ova web-to-print trgovina može biti integrirana s Caldera RIP-om, ali se također može koristiti i kao kompletno samostalno rješenje od prodaje do proizvodnje – što štedi vrijeme i novac.

Ovo je web-to-print rješenje posebno razvijeno za široki format. Calderin Webshop Vam pomaže u online promociji Vaših proizvoda i u Vaše poslovanje donosi nove prodajne mogućnosti i povećava broj narudžbi.

Sam WebShop može biti jednostavan ili složen – ovisno o Vašim zahtjevima. Različite trgovine, s različitim proizvodima i strukturom cijena za određene kupce ili ciljna tržišta, mogu se postaviti jednostavno i bezbolno, a napredna kategorizacija proizvoda omogućava jednostavnu navigaciju. Rješenje sadrži novi, inovativni grafički editor koji omogućuje izradu dizajna i brojne grafičke predloške koji su dostupni za prilagodbu Vama i Vašim klijentima.

 

DEMO WEB SHOP

 

Caldera_webshop_screenshot_1 Caldera_webshop_screenshot_2

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content