Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon – B.T.C. LFP event

Krajem svibnja imali smo prilike prisustvovati LFP eventu organiziranom u tvrtci B.T.C. koja je ovaj događaj organizirala u suradnji sa svjetski poznatim brandom Canon. Event je bio namijenjen već postojećim korisnicima, predstavnicima raznih tvrtki ali i novim potencijalnim partnerima. Tema eventa bila je prezentacija Canon CAD i GIS rješenja u građevinarstvu, arhitekturi, geodeziji, elektrotehnici, strojarstvu i sličnim granama poslovanja, a osim prezentacije printera održane su i kraće općenite prezentacije tvrtke B.T.C. i pregled branda Canon i njegov rast poslovanja na svjetskom tržištu.

U pozdravnom govoru sudionicima se obratila gospođa Karmen Tomašić, direktorica, voditeljica marketinga tvrtke B.T.C. Gospođa Karmen sudionike je upoznala sa osnivanjem i počecima tvrtke BTC i budućim planovima koje Upravna direkcija provodi u svrhu povećanja i razvoja poslovanja. Prezentaciju je nastavio gospodin Igor Legac predstavnik tvrtke Canon Hrvatska, zadužen za partnere u prodajnom kanalu. Predstavljeni su rezultati poslovanja branda Canon – od elektronike široke potrošnje do uređaja specifičnih namjena.

Zadnji dio prezentacije vodio je gospodin Nikola Grahovec – voditelj prodaje LFP i DIMS segmenta u tvrtki B.T.C. Predstavljena su dva Canon printera. Canon imagePROGRAF IPF765 – CAD rješenje za arhitekte geodete i sl. Predstavljen je i Canon imagePROGRAF IPF 6450 – printer vrhunskog otiska prilagođen za ispis fotografija studijske kvalitete. Uz opuštenu komunikaciju i ispisne primjerke sudionicima je omogućen uvid u najnovije Canon tehnologije na području CAD, GIS i foto ispisnih rješenja. Gospodin Nikola Grahovec dijelio je praktične savjete za korištenje ovih najnovijih printera te kako postići optimalan učinak u korištenju ovih uređaja u vlastitom poslovanju.

www.btc.hr

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content