Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon donosi revolucionarnu tehnologiju na Grafimu 2017

Na 39. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije, Grafimi, koja će se održati od 27. – 30.9. u Beogradu, tvrtka Canon će prisustvovati regionalnoj premijeri nove dimenzije digitalnog tiska uz Océ Colorado 1640.

Oce Colorado 1640 Grafima

Ovaj uređaj je prvi 64-inčni uređaj za tisak širokog formata sa valjcima, zasnovan na novoj Canon Uvgel tehnologiji, koja je sinonim za inovativnost i olakšice u tiskarskoj industriji, a omogućava da podne i zidne grafike, plakati, zidne obloge, posteri i reklamni materijal sa pozadinskim osvjetljenjem budu otisnuti brže i kvalitetnije, a proizvođači u tiskarskoj industriji više ne moraju raditi kompromise između pružanja vrhunske usluge i ostvarivanja profita.

Na Grafimi će također biti izloženi i imagePRESS C650uređaj za digitalni laserski tisak u boji, varioPRINT 6160digitalni crno-bijeli proizvodni uređaj za tisak knjiga, Canon ploter iz PRO serije 2000/4000 PRO-4000S i pisač za pouzdan i precizan tisak tehničkih crteža i GIS mapa – CW700.

Svakako posjetite štand tvrtke Canon na ovogodišnjoj Grafimi i uvjerite se u prednosti novih tehnologija koje tvrtka Canon tradicionalno donosi svojim korisnicima i posjetiteljima sajma.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content